2/08/2021

Εκτακτο: Ανακοινώνει πολύ σκληρά μέτρα διάρκειας ενός μήνα ο Μητσοτάκης τις επόμενες ώρες

Έτοιμος να αντιγράψει τον Μακρον για άλλη μια φορά ο Μητσοτάκης που ετοιμάζεται να ανακοινώσει πολύ σκληρά νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Έχοντας σαν οδηγο το lockdown όπως το ανακοίνωσε ο Γάλλος πρόεδρος χθες, οι αρμόδιοι υπουργοί σχεδιαζουν με εντολή του πρωθυπουργού ένα πακέτο νέων μέτρων το οποιο θα είναι από τα σκληρότερα που έχουν εφαρμοστεί διεθνώς καθώς η ελληνική κυβέρνηση θέλει να έχει σίγουρα και εγγυημένα αποτελέσματα.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εκτακτο: Δηλώσεις Μητσοτακη για τα νέα μέτρα που έρχονται (Βίντεο)

Μαλιστα θα ανακοινώσει αρχικά πως θα έχουν ισχύ ένα μήνα αλλά θα τα τραβήξει άγνωστο για πόσο καιρό ανακοινώνοντας κάθε λίγες μέρες μικρές παρατάσεις.

Στην ουσία σχεδιαζουν ένα lockdown ειδικού τύπου όπου τίποτα δεν θα δουλευει στην πράξη αλλά θα νομίζουμε ότι όλα λειτουργούν ώστε να μην υπάρχει οικονομικό κόστος για την κυβέρνηση με αποζημιώσεις κτλ.

Ένα ασφυκτικό οικονομικό σκηνικό όπου στην ουσία μόνο τα σουπερ μαρκετ και τα φαρμακεία θα λειτουργούν και οι μεγάλες εταιρίες που πουλάνε τα πάντα μέσω Ίντερνετ. Οικογένειες που ζουν από μικρομάγαζα ή από περιστασιακά μεροκάματα θα κλαίνε τη μοίρα τους φορώντας μάσκες παντού.

Υ.Γ. Ευτυχισμενο το 2022 γιατί πρωτοχρονιά για το 2021 δεν θα προβλέπεται από τα νέα μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ