Το ΝΑΤΟ ανέβασε φιλοτουρκική ανάρτηση λίγο μετά τον αποκεφαλισμό γυναικών στην Γαλλία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παγκόσμια οργή από την αψυχολόγητη ενέργεια υπέρ της Τουρκίας!

Λίγο μετά την σφαγή στην Γαλλία, το ΝΑΤΟ είχε την φαεινή ιδέα να αναρτήσει ένα μήνυμα στο tweeter υπέρ της Τουρκίας, καλώντας μάλιστα τους ακόλουθους να το διαδώσουν! Αυτό που ακολούθησε είναι πραγματικά ασύλληπτο.

Είναι όμως και εξαιρετικά προκλητικό, την ώρα που η Τουρκία απειλεί ανοιχτά συμμαχική χώρα, παραβιάζει τα σύνορα άλλης συμμαχικής χώρας και λειτουργεί παραβιάζοντας όλες τις δομές της συμμαχίας, το ΝΑΤΟ να την στηρίζει τόσο προκλητικά και αναίσχυντα.

Εκατοντάδες αρνητικά σχόλια χρηστών από όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει η ενέργεια του ΝΑΤΟ να αναρτήσει στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter μήνυμα υπέρ της Τουρκίας, αναφορικά με την επέτειο ίδρυσης της τουρκικής Δημοκρατίας.

Στο μήνυμα η συμμαχία καλεί τους χρήστες να διαδώσουν την συγκεκριμένη ανάρτηση για να δηλώσουν την συμπαράσταση τους στην «σύμμαχο» Τουρκία, αναφορικά με την επέτειο ίδρυσης της τουρκικής δημοκρατίας, στις 29 Οκτωβρίου του 1923.

Όταν δηλαδή ολοκληρώθηκαν οι σφαγές των Ελλήνων της Ιωνίας και του Πόντου, Αρμενίων, Ασσυρίων και οποιουδήποτε άλλου αποτελούσε «κίνδυνο» για το τουρκικό κράτος του Κεμάλ.

Μιλάμε λοιπόν για μία άθλια ανάρτηση που πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε την σκοπιμότητα της. Αυτό όμως που ακολούθησε από τους χρήστες στο Twitter, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Μιλάμε για εκατοντάδες απαξιωτικά έως υβριστικά σχόλια κατά της Τουρκίας αλλά δυστυχώς και του ΝΑΤΟ, που με τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, περί εγκεφαλικού θανάτου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ