17/09/2021

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Αιγαίο – Τουρκικά πολεμικά απειλούν Ελληνες ψαράδες σε Ελληνικά νερά! (Βίντεο)

Οι τούρκοι συμπεριφέρονται λες και έχουν καταλάβει το Αιγαίο και η κυβέρνηση κοιμάται. Τι συμβαίνει; Είναι δυνατόν να ψαρεύουν οι τούρκοι ανενόχλητης ελληνικά χωρικά ύδατα και μόλις οι έλληνες ψαράδες τολμήσουν να ψαρέψουν στα δικά μας νερά να τους διώχνουν τα τουρκικά πολεμικά;

Ο καπετάνιος, Στρατής Καραντώνης, μίλησε για το γεγονός στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Ήρθε και ένα πλωτό του Λιμενικού, αλλά είναι ένα σκάφος 10-15 μέτρα. Τα τουρκικά, είναι σιδερένια σκάφη, 40 μέτρων. Τι να τους κάνει το Λιμενικό; Δεν έχουν φόβο, δεν τους πειράζει κανένας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Όταν πάμε να κι ψαρέψουμε εμείς εκεί, στα ελληνικά νερά, μας λένε πηγαίνετε πιο γυαλό, γιατί θα μας χαλάσετε τα ψάρια» τόνισε.«Αν μπούμε εμείς δέκα μέτρα μέσα στα τουρκικά νερά να ψαρέψουμε αμέσως έρχεται η τουρκική ακταιωρός και οι συνέπειες είναι μεγάλες. Δεν έχει αστεία με τους Τούρκους» πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας ότι τα τουρκικά μεγάλα σκάφη δεν φοβούνται το ελληνικό Λιμενικό.

Σύμφωνα με τον κ. Καραντώνη, οι τούρκοι, ψαρεύουν εντός ελληνικών υδάτων, και στη συνέχεια, πουλάνε τα ψάρια αυτά στην Ελλάδα.

«Βγάζουν τα ψάρια οι τούρκοι και το πρωί, τα ψάρια αυτά, είναι στην ελληνική ιχθυόσκαλα».

«Εμείς ψαρεύουμε τρία μίλια από την ακτή μας και οι τούρκοι δύο μίλια από την ακτή μας. Εκεί φτάσαμε. Είναι ένας “πόλεμος” που γίνεται κάθε μέρα» ανέφερε ο έλληνας ψαράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ