Η συγνώμη είναι ανώτερη από την μετάνοια – Δεύτερο μέρος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Β΄Μέρος.
«ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΧΡΕΙΑΣΩΝ.»
(Η συγνώμη είναι ανώτερη από την μετάνοια. Πιττακός ο Μυτιληναίος.)
Από την Σαμψούντα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ισχυρίστηκε ότι:
«Δεν έχει καταγραφεί καμία αποικιοκρατία, καμία γενοκτονία, καμία τυραννία και καμία ενέργεια που να κάνει το τουρκικό έθνος να νιώθει ντροπή».
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ.

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ….ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΝ ΒΠΠ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΤΕΣ. Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΑΘΗΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΣΠΑΘΗΣ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ….ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ .ΜΕΜΟ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΞΑΝΑ LATET UNGUI IN HERBA ….A SNAKE HIDDEN IN THE GRASS….! Η ΑΣΠΟΝΔΗ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ….ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ …ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…..

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ.

Αττατούρκ μετά Γερμανών συμμάχων και συναυτουργών.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΥΡΙΑ ,ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…!

A7AF05FB D0D8 4441 A2E8 F62E0686E720

«Οι Έλληνες [πάντα] θα νικούν. Είναι θέλημα του Αλλάχ» [Surah ΧΧΧ, 1-5] (Φυσικά, με το ισχυρότερο όπλο στον κόσμο: τον πολιτισμό τους! Τα κανόνια σκουριάζουν. Ο πολιτισμός όμως διαιωνίζεται.).
Αυτά τα ολίγα και άλλα μύρια … περί Τούρκων.
Επιμέλεια – Διάταξη από Αντώνη Αντωνά Συγγραφέα.
www.ledrastory.com cyprushellenica.blogspot.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ