Το ένοχο μυστικό του Alpha – Κόπηκε η συνέντευξη Πετράκου στον Σρόιτερ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή τη στιγμή στον Alpha παρά το ότι είχε προαναγγελθεί και είχε διαφημισθεί δεόντως η εκπομπή Tim Talk του Αντώνη Σρόιτερ, παίζει η ταινία «ένοχο μυστικό» η οποία είχε προγραμματιστεί να παίξει μετά το τέλος της εκπομπής!

Στο πρόγραμμα όμως αναφέρεται κανονικά η εκπομπή του Σρόιτερ! Τι συμβαίνει λοιπόν; Λογοκρίθηκε η εκπομπή; Φταίνε οι αιρετικές απόψεις του τραγουδιστή για τον κορονοϊό; Και εάν ναι, πιο αόρατο χέρι κάνει κουμάντο στο τι θα βλέπουμε και τι θα παίζουν τα κανάλια; Ποιος μπορεί να λογοκρίνει απόψεις, πέραν της δικαιοσύνης;

6C137E51 380D 49E1 B4B7 04CD6233FDBA

Το βίντεο με την επιχειρηματολογία και τις θέσεις του Γρηγόρη Πετράκου έγινε «talk of the town» τις τελευταίες ώρες.

Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός από το μουσικό ριάλιτι «Fame Story» και αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό, θα φιλοξενηθεί το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Tik Talk» προκειμένου να εκφράσει τις θέσεις του για την πανδημία. Το βίντεο που ο ίδιος δημοσιοποίησε μια ημέρα πριν, έχει στόχο όπως ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτησή του, να γνωστοποιήσει στον κόσμο τις απόψεις του ακέραιες, σε περίπτωση που η παραγωγή της εκπομπής παραποιήσει ή κόψει σημαντικές θέσεις του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ