Παντελής έλλειψη σεβασμού στην εθνική μας επέτειο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ανάρτηση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ με τυπική αρμοδιότητα τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσου, ο οποίος ανήμερα της εθνικής μας επετείου, σκέφτηκε ότι ήταν πρέπον να ανεβάσει, όχι μια ελληνική σημαία, ή κάτι άλλο σχετικό με την 28η Οκτωβρίου, αλλά μια… πίτσα και μια κατσαρόλα με μακαρόνια.

Βέβαια, η φωτογραφία από μόνη της μια χαρά είναι, ο καθένας ανεβάζει ό,τι θέλει στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Αλλά η λεζάντα της φωτογραφίας ήταν αυτή που ξένισε. Γράφει λοιπόν: «Πίσω και σας έφαγα!!! Συμμαχία» και τη συνοδεύει με μια ελληνική σημαία, μια ιταλική, ένα εικονίδιο πίτσας και ένα εικονίδιο μακαρονάδας…

nb keimeno anartisi skertsos

Προφανώς και ήταν προσπάθεια χιούμορ, αλλά όταν η συγκεκριμένη ημέρα αφορά τον ελληνοϊταλικό πόλεμο στον οποίο έγιναν τόσες θυσίες και χάθηκαν τόσες ζωές Ελλήνων, καλό θα ήταν να μην υπήρχε αυτή η διακωμώδηση. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού και ισχυρός άνδρας του Μαξίμου να κάνει πλάκα με μία αιματοβαμμένη επέτειο.

Ειδικά δε, από τη στιγμή που η Κυβέρνηση αποφάσισε να μην τιμήσει την εθνική μας επέτειο, ακυρώνοντας τις παρελάσεις και παραμένοντας απούσα από οποιαδήποτε τιμητική και θρησκευτική εκδήλωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ