“Τα ίδια κάνατε με την Novartis κατηγορώντας δικαστές” η επική ομιλία Τζάκρη που θέλει να εξαφανίσει ο Αδωνις Γεωργιάδης (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Τα ίδια κάνατε με την Novartis. Από την μια ένα τσουβάλι κλέφτες και λαμόγια και από την άλλη προσπαθούσατε να πείσετε ότι φταίνε οι δικαστές.
  • Χαρίσατε στην SIEMENS την επένδυση των 60 εκ και τη διευκολύνατε να πάει στην Τουρκία.
  • θα περάσετε στην ιστορία ως χορηγός της Τουρκικής Οικονομίας

Ολόκληρη η ομιλία:

“Κύριε Γεωργιάδη,

Υπάρχει ένας ελέφαντας μέσα στο δωμάτιο που περπατάει και εσείς ψάχνετε για καρφίτσες στο πάτωμα προκειμένου να τις αναδείξετε. Και ο ελέφαντας της κακοδιαχείρισης είστε εσείς.
Και τώρα προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν έφταιξε ο ελέφαντας αλλά οι καρφίτσες.

Αυτή είναι η αναλογία των λεγομένων σας.

Τα ίδια κάνατε και με την Νοβάρτις. Από την μια ήταν ένα τσουβάλι κλέφτες και λαμόγια και από την άλλη εσείς προσπαθούσατε να πείσετε τον ελληνικό λαό ότι κάποιοι από τους δικαστές δεν έκαναν κάτι καλά και ότι φταίνε οι δικαστές.

Το ίδιο κάνετε και τώρα.

Πάντα στο παραμύθι σας υπάρχει ένας κακός συριζαίος και όχι ένας διεφθαρμένος νεοδημοκράτης.

Χαρίσατε στην SIEMENS την επένδυση των 60 εκ και τη διευκολύνατε να πάει στην Τουρκία.

Όπου υπάρχει καλό φαί η δική σας παρέα, αυτή στρώνεται και μετά αφενός στέλνετε τον λογαριασμό στον ελληνικό λαό αφετέρου δίνετε και κάτι τις σε κάτι φίλους σας γύρω -γύρω για να μας πουν ότι για το μεγάλο φαγοπότι έφταιγε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι η ίδια ιστορία της δεξιάς από την μεταπολίτευση και μετά: κυβερνητική διαφθορά, μιντιακό πατρονάρισμα και δικαστικό αλισβερίσι για να παίξουμε και λίγο άμυνα, όσο είμαστε στην αντιπολίτευση και μη κάνουμε και καμιά φυλακή.

Πραγματικά θα εγγραφείτε στην ιστορία ως χορηγός της τουρκικής οικονομίας και ως παράγοντας εντατικοποίησης του ρυθμού αποβιομηχάνισης της χώρας μας.

Είστε πάντα ρυθμισμένος στην ίδια λογική: να αθωώνεται τους κλέφτες και να ραπίζετε τους νοικοκύρηδες.

Παριστάνετε τον Υπουργό Ανάπτυξης άνευ χαρτοφυλακίου και δεν προλαβαίνετε να κλείνετε επιχειρήσεις.

Ευτυχώς που πληρώσατε και αυτές τις μπουλντόζες στο Ελληνικό και γκρεμίζετε κανένα κτήριο, για να περνάει κανείς δύσμοιρος από την Ποσειδώνος και να φαντάζεται ότι έρχεται η ανάπτυξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ