18/01/2021

Από τους “βρώμικους” του 1989, εως την Novartis: Διεφθαρμένοι πολιτικοί ακρωτηριάζουν την πατρίδα και οδηγούν την σύγχρονη γενοκτονία

Από τη μία οι διεφθαρμένοι πολιτικοί. Από την άλλη οι μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος. Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα, δημιουργώντας την ελληνική τραγωδία που καταλήγει στην γενοκτονία του ελληνικού έθνους. Το Newsbreak.gr επαναφέρει τα ντοκουμέντα που κάποιοι θέλουν να λησμονήσουμε για να συγκαλύψουν και το σκάνδαλο Novartis.

CE50B47D D374 4946 BD25 26F5B863A06D
Η ομολογία του Γιώργου Κουρή για το κουκούλωμα των διεφθαρμένων πολιτικών. Ό,τι συμβαίνει σήμερα με την Novartis

 

Έμεινε στην ιστορία ως το «βρώμικο 1989». Όχι όμως λόγω των βρώμικών πολιτικών και των πάμπερς, αλλά για τις στρεβλώσεις που μαστίζουν την ελληνική Δημοκρατία, όπου οι απατεώνες της πολιτικής αναβαπτίζονται στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και βγαίνουν άμωμοι και «θύματα σκευωρίας», την ώρα που οι μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος απειλούνται, εκβιάζονται, προκειμένου να σιωπήσουν ώστε να συγκαλυφθεί το πολιτικό σύστημα διαφθοράς που καταστρέφει την Ελλάδα. Και όταν λέμε, καταστρέφει την Ελλάδα, το εννοούμε. Δεν είναι μόνο οι εθνικές προδοσίες, ο ακρωτηριασμός της πατρίδας που ετοιμάζεται σήμερα με μεγαλύτερη ένταση και το μισό Αιγαίο στο τραπέζι, εξαιτίας εκβιαζόμενο πολιτικών. Είναι η γενοκτονία των Ελλήνων η οποία είχε ανακοπεί το διάστημα 2004 – 2009, αλλά από το 2010 και μετά συνεχίζεται αμείωτη. Μιλάμε για φυσική γενοκτονία, για εξόντωση των Ελλήνων μέσω μείωσης του πληθυσμού λόγω της οικονομικής κρίσης.

CF9C85E6 B5E7 4FF7 A66A CCAFA4D738A5

7BD774A2 2607 46C3 90EF 2485E10EA1CC
Ο Γιώργος Κουρής προκαλούσε τον εισαγγελέα να τον καλέσει. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ!

Το σκάνδαλο Novartis λοιπόν, δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Και οι άθλιες πρακτικές που ακολούθησαν οι εμπλεκόμενοι συνεπικουρούμενη από μία εμπλεκόμενους που όμως φρόντισαν να προφυλάξουν ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ήταν οι ίδιες που χρησιμοποιήθηκαν το 1989 για να συγκαλύψουν το μαύρο πολιτικό χρήμα που δεν πήγε μόνο στο ΠΑΣΟΚ όπως κάποιοι πιστεύουν. Έφυγε προς διάφορες κατευθύνσεις.

Οι σημερινές απειλές που εκτοξεύτηκαν κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος οι οποίοι και αποκάλυψαν το μεγάλο σκάνδαλο το οποίο αποδείχτηκε όντως το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Οι ίδιες πρακτικές και η ευθεία στοχοποίηση είχαν υπάρξει και για αυτόν που τόλμησε τότε να ανοίξει το στόμα του και να σταθεί απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα πολιτικής διαφθοράς.

Ηρακλής Σηφακάκης: Ο μάρτυρας που απειλήθηκε μέχρι κι από την 17Ν!

Το όνομα του Ηρακλή Σηφακάκη, έχει ακουστεί πολλές φορές μετά το 1989. Το είχε αναφέρει και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, προσπαθώντας να πείσει και αυτός ότι είναι θέμα πολιτικής σκευωρίας. «Όπως το βρώμικο 1989»! Σήμερα βέβαια έχει ομολογηθεί ακόμα και από τους τότε συκοφάντες και κατηγόρους του, ότι ο Ηρακλής Σηφακάκης όχι μόνο είπε την αλήθεια για τις μίζες που έπαιρναν πολιτικοί από τον Γιώργο Κοσκωτά, αλλά ότι διασύρθηκε και απειλήθηκε ακόμα και από την 17 Νοέμβρη, προκειμένου να λυγίσει και να σιωπήσει!

Η έκφραση «θα τους γδάρω» που σήμερα λέγεται αναίσχυντα από εμπλεκόμενους στο σκανδαλο για να απειληθούν οι μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, τότε γραφόταν σε τρομοκρατικές προκηρύξεις! Προφανώς σήμερα τα κανάλια υποκαθιστούν επάξια την «γραφομηχανή», μεταφέροντας τις απειλές πολύ πιο άμεσα και αποτελεσματικά.

Τον Ηρακλή Σηφακάκη, 28χρονο υπεύθυνο ασφαλείας του Κοσκωτά, Τον απείλησαν μέσω της 17 Νοέμβρη, τον συκοφάντησαν ως λαδωμένο, έκαναν ότι μπορούσαν για να τον σπάσουν. Ένα παιδί από την Κρήτη που προσπάθησε να πάρει όλη την Ελλάδα στους ώμους του, υπογράφοντας την καταδίκη των επίορκων παρά το έντονο κλίμα τρομοκρατίας, προς έκπληξη ακόμα και του ίδιου του εισαγγελέα.

32D8239E C131 480B AA50 F5E18A3E6E5D
Η στοχοποίηση του Ηρακλή Σηφακάκη από την 17 Νοέμβρη

Χαρακτηριστική η ερώτηση που του απηύθυνε: “Παιδί μου”, του είπε αμέσως μετά την κατάθεσή του. “Με αυτή την κατάθεση, στέλνεις έναν πρωθυπουργό και ισχυρούς ανθρώπους στην φυλακή. Αυτό μπορεί να το πληρώσεις πολύ ακριβά. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το υπογράψεις; “Το παλικάρι από τον Ψηλορειτη έκλεισε τα μάτια. Μετά από λίγες στιγμές, κοίταξε σταθερά τον εισαγγελέα και τον ρώτησε με την αφέλεια της αλήθειας: “Μα είναι αλήθεια αυτά που λέω κύριε εισαγγελέα. Εάν πω την αλήθεια τι θα πάθω; Την αλήθεια πρέπει να πω”. – Ο εισαγγελέας σιώπησε. Ο σύγχρονος Ηρακλής υπέγραψε για να καθαρίσει τους κόπρους του Αυγεία και ο εισαγγελέας συγκινημένος, ακούμπησε πατρικά στον ώμο του και του είπε σαν σε μελλοθάνατο “Τώρα παιδί μου, εύχομαι να σε βοηθήσει ο Θεός”.Ήξερε πολύ καλά τι έλεγε. Από τότε, το σύστημα της διαπλοκής δεν συγχώρησε ποτέ αυτή την υπογραφή και επιστρατεύοντας κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο προσπαθεί μέχρι σήμερα να “εξοντώσει” έναν ήρωα των καιρών μας. Έπρεπε να παραδειγματίσει σκληρά όποιον θα σκεφτόταν να σπάσει την ομερτά των διεφθαρμένων.

40E39246 73DE 4387 B88C 1EBCEBB5BD46
Ηρακλής Σηφακάκης: Ο …απροστάτευτος μάρτυρας, που όμως στάθηκε μέχρι τέλους.

Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και ο Άκης στην απολογία του στο ελληνικό κοινοβούλιο, είπε: “Λυπάμαι, γιατί το ΠΑΣΟΚ σήμερα επαναλαμβάνει τα λάθη των άλλων. Ξεχάσατε τόσο εύκολα, ιδιαίτερα οι παλαιότεροι σε αυτή την αίθουσα, ότι με τις ψευδομαρτυρίες του Σηφακάκη έστειλαν το βρώμικο ʼ89 τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο; Επειδή εγώ γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια, όσον αφορά στο πρόσωπό μου, σας λέω: Χτυπήσατε λάθος πόρτα. Ψάξτε αλλού για μίζες. Όλα αυτά δεν με αφορούν, δεν με αγγίζουν”. Σήμερα ο ίδιος είναι φυλακή. Οι “συνάδελφοι” του τότε γλίτωσαν. Η επιταγή των 2,5 εκ. δολαρίων στο όνομα του Γιώργου Παπανδρέου θεωρήθηκε πλαστή. Τα Πάμπερς, έγιναν πάλι πάνες. Ο Κουτσόγιωργας “πέθανε” γλιτώνοντας όλο το πολιτικό σύστημα.

Πετώ ψηλά και χαίρομαι
Για δε μπορούν να βγούνε
Αλλά πουλιά που με μισούν
Για να με εκδικηθούνε

Σήμερα βέβαια οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έχουν τεκμηριώσει την ύπαρξη και τον όγκο του σκανδάλου Novartis. Για το 1989, η απόδειξη ήρθε εκ των έσω, διά στόματος του αείμνηστου Γιώργου Κουρή, ο οποίος παραδέχτηκε πως αρκετοί πολιτικοί τα είχαν πάρει από τον Κοσκωτά, αλλά αυτός έγραφε το αντίθετο για να υπερασπίσει το ΠΑΣΟΚ! Τα είπε δημοσίως, αλλά ουδείς εισαγγελέας τόλμησε να τον καλέσει για να πει ονόματα. Παρότι ο ίδιος εκλιπαρούσε την ελληνική δικαιοσύνη να παρέμβει.

88D95692 7DD8 48FD 8F1B 6BBF4521C01C
Στρατηγός Γρυλλάκης: Ουδέποτε χρηματίστηκε ο Ηρακλής Σηφακάκης

Από το Λούβαρη στον Μανιαδάκη

Ο Σηφακάκης λοιπόν είχε προσκομίσει τα αποδεικτικά στοιχεία που τεκμηριώνουν την ύπαρξη μαύρου πολιτικού χρήματος. Ένας από τους κύριους εμπλεκόμενους ήταν ο διαβόητος Λούβαρής, ο οποίος θυμίζει τον σημερινό Μανιαδάκη. Ενώ δημοσιεύματα της εποχής τον είχαν κεντρικό πρόσωπο του σκανδάλου, μόλις ο Λούβαρής ανέφερε το όνομα Ανδρέας Παπανδρέου, ξαφνικά έλαβε μία ιδιότυπη ασυλία! Όπως ακριβώς ο Μανιαδάκης που έφτασε στο σημείο να διεκδικεί και τον ρόλο του προστατευόμενου μάρτυρα.

C8EEF327 373F 407E ACDF 7CFD3E6BB3F9
Λούβαρής και Ανδρέας Παπανδρέου. Όπως και ο Μανιαδάκης, δεν τον ήξερε κανένας πολιτικός!

Και όμως, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων όταν έσκασε το σκάνδαλο της τράπεζας Κρήτης, είχαν τον Λούβαρη ως κεντρικό πρόσωπο στην διακίνηση τεράστιων χρηματικών ποσών.

7F327C21 E6FC 4FD3 A0B2 956E09B6839E
Ο λογαριασμός με την διακίνηση μετρητών που έγινε πάμπερς!

Γιατί χρεοκόπησε η Ελλάδα

Το σκάνδαλο της Τράπεζας Κρήτης, που έμεινε στην ιστορία ως “Σκάνδαλο Κοσκωτά”, ήταν η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας να γλιτώσει την καταστροφή. Σε αυτή την μάχη, λίγοι ήταν αυτοί που στάθηκαν όρθιοι. Ο αρεοπαγίτης Σπυρίδων Σπύρου που σε ένα ογκώδες βιβλίο, με τίτλο: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ αποτελούμενο από 624 σελίδες, περιγράφει με αδιαμφισβήτητη καθαρότητα όλα τα γεγονότα αλλά και το πολιτικό, δικαστικό και δημοσιογραφικό παρασκήνιο της εποχής, χωρίς κανένα δισταγμό, ενώ συγχρόνως δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που μέχρι σήμερα κανένα ΜΜΕ δεν έφερε στην δημοσιότητα για ευνόητους λόγους.

7F84C64B 9E2C 46BE 9485 DEA575216BA5

Είναι βέβαιο ότι σε λίγα χρόνια θα δούμε ένα παρόμοιο βιβλίο και για το σκάνδαλο της Novartis. Ένα σκάνδαλο πολύ μεγαλύτερο σε μέγεθος από αυτό της τράπεζας Κρήτης, που όμως χρησιμοποίησε το «Χαλί» το οποίο περιγράφει ο αρεοπαγίτης Σπυρίδων Σπύρου στο βιβλίο του για να φυγαδεύσει όλους τους εμπλεκόμενους. Διότι αυτοί οι εμπλεκόμενοι είναι εξαιρετικά χρήσιμοι για το σύστημα.

73EFEDD6 961F 4F5A A2CB B5CA3F007FF9
Δεν είναι μόνο ο Λοβέρδος και τα άλλα παιδιά. Και ο Άκης μιλούσε για σκευωρία.

Είναι εκβιαζόμενοι, άρα έτοιμη να κάνουν οτιδήποτε, ακόμα και βιάζοντας την πατρίδα και το δημόσιο συμφέρον, προκειμένου να διασωθούν. Αυτά που βλέπουμε σήμερα στα ελληνοτουρκικά, παραπέμπουν τις μαύρες ημέρες των Ιμίων, όπου η παρέα της Siemens κυβερνούσε την Ελλάδα εκβιαζόμενοι από Γερμανούς αλλά και τούρκους. Έτσι ακριβώς φτάσαμε στο Ελσίνκι και την Μαδρίτη.

D734E070 CF47 4628 9AD7 A9B8C7CC2470
Και ο καλογρίτσας στο σκάνδαλο Κοσκωτά. Σας θυμίζει κάτι;

Και είναι επόμενο ότι θα εμφανιστεί ένας ακόμα Γιώργος Κουρής για να αποκαλύψει τα ψεύδη, τις απειλές στους προστατευόμενος μάρτυρες, τις συκοφαντίες κατά έντιμων  λειτουργών της δικαιοσύνης, οι οποίες γίνονται με σκοπό να γλιτώσουν οι καταχραστές δημοσίου χρήματος.

Αυτό το αφιέρωμα το θεωρήσαμε απαραίτητο, τουλάχιστον για να μάθουν οι παρούσες και επόμενες γενιές την αλήθεια από ντοκουμέντα. Μήπως και κάποιος στο μέλλον βάλει ένα τέλος στην Λερναία Ύδρα των διεφθαρμένων πολιτικών που κατατρώγουν την πατρίδα και μένουν ατιμώρητοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τσακίζει κόκαλα η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για την Σοφία Μπεκατωρου

Με ανάρτηση της στο διαδίκτυο η Καιτη Γαρμπή παίρνει θέση για όσα αποκάλυψε πρόσφατα η Σοφία Μπεκατωρου: Σοφία Μπεκατώρου: Το βίντεο με την εξομολόγησή τηςΗ...

Διεθνής διασυρμός για Μητσοτακη από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας

Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας απορρίπτει την πρόταση Μητσοτακη για πιστοποιητικό εμβολιασμού για τους ταξιδιώτες.Συγκεκριμένα η επιτροπή έκτακτης ανάγκης του Παγκοσμιου οργανισμού υγείας συνιστά στις...

Μεγαλείο ψυχής από τον σταθμάρχη του Μετρό που ξυλοκοπήθηκε, μιλώντας για τους δράστες

Μεγαλειο ψυχής από τιν σταθμάρχη που ξυλοκοπήθηκε στην Ομόνοια από τους δυο νεκρούς καθώς χθες μιλώντας για τους δράστες ευχήθηκε να είναι καλά.Όσο αφορά...

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Αυτιάς εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη (Βίντεο)

Ποιος είδε τον Γιώργο Αυτιά και δεν το φοβήθηκε! Δεν ήξερε που να κρυφτεί ο Άδωνης Γεωργιάδης από την σκληρή κριτική που του έκανε, ενώ...

Μήνυμα – κόλαφος του αδερφού της Σοφίας Μπεκατώρου!

Με παρέμβαση του στο διαδίκτυο πριν λίγο ο αδερφος της Σοφίας Μπεκατωρου στέλνει ηχηρο μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο:Ελπίζω κανείς βουλευτής/Δικηγόρος να μην αναλάβει την...

Στην αντεπίθεση η μητέρα των ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στο μετρό (βίντεο)

Μία τελείως διαφορετική εκδοχή παρουσιάζει η μητέρα των δύο ανήλικων αγοριών που ξυλοκόπησαν βάναυσα τον σταθμάρχη του μετρό στον σταθμό της Ομόνοιας. Όπως υποστήριξε...

Αγρίεψε ο Μητσοτάκης και απειλεί βουλευτές και πολιτευτές

Επιτελείς του μεγάρου Μαξίμου προειδοποιούν βουλευτές και πολιτευτές ότι όποιος εκδηλώσει δυσαρέσκεια η ασκήσει δημόσια κριτική για την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, πολύ απλά...

Ο Νίκος Κακλαμανάκης είχε καταγγείλει τον άνθρωπο που η Μπεκατώρου κατονομάζει ως βιαστή της!

Είναι πραγματικά συγκλονιστική αποκάλυψη ότι ο ολυμπιονίκης μας και κορυφαίος έλληνας ιστιοπλόος Νίκος Κακλαμανάκης, είχε καταγγείλει πριν από λίγους μήνες, συγκεκριμένα τον Μάιο του...

Διέρρευσε ολόκληρο το βίντεο με τον ξυλοδαρμό στο μετρό! Ο συρμός ήταν εκεί!

Από το βίντεο – ντοκουμέντο του ξυλοδαρμού στο μετρό που εξασφάλισε το Open, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο συρμός ήταν εκεί την ώρα του ξυλοδαρμού...

F-16 VIPER: Στον αέρα η πρώτη Ελληνική «Οχιά»! Δικαίωση για τον Πάνο Καμμένο και υπεροπλία στον αέρα για την Ελλάδα!

Ημέρα δικαίωσης για τον Πάνο Καμμένο αλλά και για τους τούρκους που τον πολέμησαν λυσσαλέα. Ήξεραν τι έκαναν. Ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι η διάρκειας 61...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τσακίζει κόκαλα η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για την Σοφία Μπεκατωρου

Με ανάρτηση της στο διαδίκτυο η Καιτη Γαρμπή παίρνει θέση για όσα αποκάλυψε πρόσφατα η Σοφία Μπεκατωρου: Σοφία Μπεκατώρου: Το βίντεο με την εξομολόγησή τηςΗ...

Διεθνής διασυρμός για Μητσοτακη από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας

Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας απορρίπτει την πρόταση Μητσοτακη για πιστοποιητικό εμβολιασμού για τους ταξιδιώτες.Συγκεκριμένα η επιτροπή έκτακτης ανάγκης του Παγκοσμιου οργανισμού υγείας συνιστά στις...

Μεγαλείο ψυχής από τον σταθμάρχη του Μετρό που ξυλοκοπήθηκε, μιλώντας για τους δράστες

Μεγαλειο ψυχής από τιν σταθμάρχη που ξυλοκοπήθηκε στην Ομόνοια από τους δυο νεκρούς καθώς χθες μιλώντας για τους δράστες ευχήθηκε να είναι καλά.Όσο αφορά...

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Αυτιάς εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη (Βίντεο)

Ποιος είδε τον Γιώργο Αυτιά και δεν το φοβήθηκε! Δεν ήξερε που να κρυφτεί ο Άδωνης Γεωργιάδης από την σκληρή κριτική που του έκανε, ενώ...

Μήνυμα – κόλαφος του αδερφού της Σοφίας Μπεκατώρου!

Με παρέμβαση του στο διαδίκτυο πριν λίγο ο αδερφος της Σοφίας Μπεκατωρου στέλνει ηχηρο μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο:Ελπίζω κανείς βουλευτής/Δικηγόρος να μην αναλάβει την...

Στην αντεπίθεση η μητέρα των ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στο μετρό (βίντεο)

Μία τελείως διαφορετική εκδοχή παρουσιάζει η μητέρα των δύο ανήλικων αγοριών που ξυλοκόπησαν βάναυσα τον σταθμάρχη του μετρό στον σταθμό της Ομόνοιας. Όπως υποστήριξε...