Νέα φρίκη στην Γαλλία! Στο στόχαστρο οι Αρμένιοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο τουρκικός όχλος είναι πλέον ο νούμερο ένα εσωτερικός κίνδυνος για την Ευρώπη. Ειδικά στην Γαλλία, θαρρείς ότι ο Ερντογάν δίνει εντολή και τούρκοι – ισλαμιστές εκτελούν! Δεν έχουν όριο, δεν έχουν ηθική, δεν έχουν τύψεις. Σαν τους προγόνους τους είναι στυγνοί  εγκληματίες και δεν θα σταματήσουν εάν κάποιος δεν τους σταματήσει.

Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες τάγματα εφόδου τούρκων φασιστών να επιτίθεται σε αρμένιους στους δρόμους της Γαλλίας. Φυσικά και οι εβραίοι δεν γλιτώνουν από τους ισλαμοφασίστες και ήδη έχουν πληρώσει βαρύτατο φόρο αίματος.

45E06DFE 03FF 4D97 8E91 2BEA110659EE
Αδίστακτοι οι τούρκοι, βεβήλωσαν το μνημείο της γενοκτονίας των Αρμενίων στην Λυών!

Η επικινδυνότητα όμως από την δράση των τούρκων φαίνεται από το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά από τα αποτρόπαια εγκλήματα με τελευταίο το δολοφονικό χτύπημα κάτω από ελληνορθόδοξο ιερέα του ορθοδόξου now της Λυών, αντί να κρυφτούν, συνέχισαν την απάνθρωπη η δράση τους! Βεβηλώνοντας το μνημείο της γενοκτονίας των Αρμενίων! Γράφοντας μάλιστα πάνω στα γαλλικά, Γκρίζοι λύκοι!

Τα γεγονότα αυτά δείχνουν ότι έχουμε κατά συρροήν εγκληματίες που δεν καταλαβαίνουν, δεν έχουν όριο, δεν έχουν ηθική, δεν έχουν τιμή. Είναι κίνδυνος όχι μόνο για τη Γαλλία αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ