Περί κρουσμάτων και νέων μέτρων – Αληθειες που δεν τις αφήνουν να φανούν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως φαίνεται στις Ημερήσιες εκθέσεις και στα διαγράμματα του ΕΟΔΥ για τον Covid-19, ο ημερήσιος μέσος όρος τεστ και κρουσμάτων για κάθε μήνα, κατά προσέγγιση (με στρογγυλοποιήσεις), είναι:EAF0BDB1 4331 4D7C A64C 5F4726A43642

Στα τέλη Οκτωβρίου τα ημερήσια τεστ ξεπέρασαν τις 25 χιλιάδες, PCR + Rapid.

295D6267 5DC5 4D9A 87DD 2E8C424E30DA

Τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγουν οι κυβερνητικοί παράγοντες όλων των ειδών, όπως και οι «πετσοταϊσμένοι» δημοσιογράφοι και ΜΜΕ, είναι ότι για την ξαφνική αύξηση των κρουσμάτων μετά τον Ιούνιο-Ιούλιο:

1.   ΔΕΝ φταίει η κυβέρνηση – φταίμε όλοι εμείς.

2.    ΔΕΝ φταίει το ανεξέλεγκτο άνοιγμα των συνόρων για τους τουρίστες, χωρίς προαπαιτούμενο τεστ, ούτε οι ξένοι που το απαίτησαν και εμείς ενδώσαμε. Τον Αύγουστο σημειώθηκε η μεγαλύτερη αύξηση κρουσμάτων σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα Ιούλιο κατά 375 %.

3.    ΔΕΝ φταίει η τριτοκοσμική σαρδελοποίηση στα ΜΜΜ, αλλά όλοι εμείς που δεν πάμε με τα πόδια στις δουλειές μας.

4.    ΔΕΝ φταίει ότι η αύξηση των τεστ αυξάνει μοιραία και τα κρούσματα, γιατί διαφορετικά η προσοχή θα πέσει περισσότερο στην έλλειψη των μονάδων ΜΕΘ, όπως και στην έλλειψη ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού.

5.    ΔΕΝ φταίει ο μεγάλος αριθμός μαθητών στις αίθουσες – μάλλον φταίνε οι αίθουσες.

6.    ΔΕΝ φταίει η διάθεση εκατομμύριων ευρώ σε οτιδήποτε άλλο εκτός από την υγεία, την παιδεία και τις συγκοινωνίες για την αντιμετώπιση του ιού.

7.    ΔΕΝ φταίει η αδυναμία πλήρους ελέγχου των γηροκομείων.

8.    ΔΕΝ φταίει η αδυναμία ελέγχου των δομών των παράνομων μεταναστών, ούτε οι συγκεντρώσεις και οι πορείες τους – εκεί ΔΕΝ κολλάει ο ιός – στις πλατείες όμως κολλάει.

9.    ΔΕΝ φταίει η πρωθυπουργική έξοδος σε καφέ χωρίς μάσκες – εκεί ΔΕΝ κολλάει ο ιός – αλλά φταίμε εμείς όταν πάμε για καφέ και φαγητό – εκεί κολλάει γι αυτό και τα κλείσανε.

10.    ………

11.    ΔΕΝ πειράζει τώρα με τα νέα μέτρα που θα βάλουν λουκέτο χιλιάδες επιχειρήσεις και η ανεργία θα κτυπήσει κόκκινο – υπάρχει και κάποιο «μαξιλάρι» να μπει χέρι για να δικαιολογηθεί η εξαφάνισή του.

12.    Ωχ βρε αδελφέ – άσε να γίνουν και μερικά πειράματα με μέτρα κατ’ εντολήν των αφεντικών μας από τας Ευρώπας … Σε όλα αυτά υπάρχει και η «σιωπηλή» υποστήριξη από τους επιστήμονες που έχουν κάποια σχέση εξάρτησης με την κυβέρνηση. Μπας και έδωσαν όρκο κάπου αλλού και όχι στον Ιπποκράτη; Προφανώς έχει μεγαλύτερο «βάρος» ο μισθός από τον όρκο και την αξιοπρέπεια. Και τέλος, όλα αυτά συμβάλλουν, βεβαίως-βεβαίως, να ξεχάσουμε όσο γίνεται τα τουρκικά πλοία που έχουν κάνει σουρωτήρι τις θάλασσές μας.

Δημήτρης Μ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ