Γαργαλιάνοι: Έσπασαν στο ξύλο Βούλγαρο που επιχείρησε να ασελγήσει σε 13χρονο κορίτσι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του κατέληξε ένας παιδόφιλος Βούλγαρος, όταν έγινε αντιληπτός από ομοεθνείς του, την ώρα που επιχειρούσε να ασελγήσει σε ένα 13χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το βράδυ του Σαββάτου, ο 57χρονος δράστης έβγαλε τα ρούχα του και μπήκε στο δωμάτιο της 13χρονης κόρης ομοεθνών του που τον φιλοξενούσαν στην περιοχή Μονοδένδρι Γαργαλιάνων, με σκοπό να ασελγήσει πάνω της. Όμως, πριν προλάβει να την αγγίξει. το κορίτσι έβαλε τις φωνές τρομοκρατημένο και αμέσως έτρεξαν κοντά της τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Μόλις είδαν γυμνό τον 57χρονο, όρμησαν κατά πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα, με αποτέλεσμα να διακομιστεί αργότερα στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι γονείς της 13χρονης κατέθεσαν μήνυση στο τμήμα Γαργαλιάνων και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον Βούλγαρο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας και αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ