Την ακυρότητα της διαδικασίας της Προανακριτικής Επιτροπής για τη Novartis ζητά η πλευρά Παπαγγελόπουλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αίτηση για κήρυξη ακυρότητας της διαδικασίας των αποφάσεων και των πράξεων της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που διερευνούσε την τέλεση ή όχι αδικημάτων σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της Novartis, κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο οι συνήγοροι του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρης Τσοβόλας και Λυδία Τσοβόλα.

Οι δυο συνήγοροι υποστηρίζουν ότι ήταν μη νόμιμη η εξαίρεση από την κοινοβουλευτική επιτροπή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου και Παύλου Πολάκη.

Η ανακοίνωση των δύο δικηγόρων:

«Ο Δημήτριος Τσοβόλας και η Λύδια Τσοβόλα ως συνήγοροι υπεράσπισης του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου κατέθεσαν σήμερα στο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου αίτηση του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου για κήρυξη ακυρότητας της διαδικασίας, των αποφάσεων και των πράξεων, της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που διερευνούσε την τέλεση ή όχι αδικημάτων σε βάρος του.

Οι ακυρότητες αναφέρονται αρχικά στην παράνομη και αντικοινοβουλευτική απόφαση της πλειοψηφίας της επιτροπής που εξαίρεσε από την Επιτροπή τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τζανακόπουλο και Πολάκη, καθώς επίσης και σε ακυρότητες πράξεων και αποφάσεων που λήφθηκαν στη συνέχεια».

πηγή: www.newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ