Κρήτη Φονικό: Αντί να ψάχνουν τον Μπαγκλαντεσιανό σφαγέα τα φόρτωναν στον δολοφονημένο γέροντα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεσπά η κόρη του 82χρονου απόστρατου αντιπυράρχου της Πυροσβεστικής, ο οποίος βρέθηκε στραγγαλισμένος μέσα σε μια βαλίτσα, για τις απαράδεκτες παραλείψεις των αρχών που παρά τις εκτενείς αναζητήσεις σε όλη την χώρα, εξακολουθεί να παραμένει άφαντος ο 22χρονος Μπανγκλαντεσιανός δράστης του διπλού φονικού στο Πασακάκι Χανίων.

bagladesh 696x435 1

«Έβγαλαν δολοφόνο τον πατέρα μου και ήταν το ένα από τα δύο θύματα. Βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο του ενοικιαστή, σε μια βαλίτσα που κανείς δεν είδε τόσες ημέρες» κατήγγειλε με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Αλεξανδράκη στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Όπως είπε, χάθηκε πολύτιμος χρόνος, καθώς η Αστυνομία έριχνε τις ευθύνες στο κοντινό οικογενειακό περιβάλλον, ενώ η έρευνα θα έπρεπε να επικεντρώνεται σε άλλα πρόσωπα.

dolofonia krhth 1

«Νόμιζαν ότι ο πατέρας μου στραγγάλισε την Ιουλία. Φοβάμαι πως χάσαμε πολύτιμο χρόνο και αυτός που έκανε το διπλό φονικό διέφυγε. Δεν του άξιζε του πατέρα μου να φύγει έτσι. Πρώτα σκότωσε αυτόν και ύστερα τη σύντροφό του για να τον ενοχοποιήσει, όπως και έγινε» λέει η κόρη του θύματος και συνεχίζει: «Έλεγα στην Αστυνομία πως δεν υπήρχε περίπτωση να το έχει κάνει ο πατέρας μου κι εκείνοι, αντί να ψάξουν τους ενοικιαστές και τη γύρω περιοχή, έψαχναν τον αδελφό μου».

dolofonia krhth 3

Μη μπορώντας να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη, η Μαρία Αλεξανδράκη ζητάει να τιμωρηθεί ο ένοχος και να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον άδικο και συνάμα τραγικό θάνατο που βρήκαν ο πατέρας της και η επί 30 χρόνια σύντροφός του, Ιουλία. «Ο πατέρας μου δεν γυρίζει πίσω, ζητάω τουλάχιστον να βρεθεί αυτός που το έκανε για να δικαιωθεί η μνήμη του» κατέληξε η κόρη του θύματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ