Η Γαλλία επί προεδρίας Μακρόν έκλεισε 43 τζαμιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από,ότι φαίνεται ο Μακρον από την αρχή που ανέλαβε έχει μια σταθερή πολιτική γραμμή και δεν ξεκίνησε τωρα τον πόλεμο στον ισλαμικό κίνδυνο.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλντ Νταρμανίν δήλωσε πως από τότε που ανέλαβε καθήκοντα ο Εμμανουέλ Μακρόν σαν ΠτΔ, έκλεισαν 43 τζαμιά, κάτι που όπως είπε είναι περισσότερα από όσα είχαν κλείσει οι προηγούμενοι ΠτΔ.

Ο Νταρμανίν είπε πως τα τζαμιά ¨που δεν είναι εξτρεμιστικά αλλά θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια ασφάλεια¨ θα μπορεί να κλείνουν για 6 μήνες.

Επίσης δήλωσε πως συστάθηκε τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών ¨αγώνα ενάντια στον εξτρεμισμό και την ισλαμισμό¨ . Ζητείται από τους πολίτες σε περίπτωση που εντοπίσουν άτομο ή άτομα ¨ύποπτα λόγω του περίγυρου τους¨ να τηλεφωνούν σε αυτό το νούμερο.

…………….

Σε δήλωση που έκανε χτες ο Ζεράλντ Νταρμανίν, ανέφερε πως ¨Όλοι μπορούν να είναι φρουροί της κοινωνίας. Επιμένω πως όλος ο γαλλικός λαός πρέπει αν είναι σε εγρήγορση όταν ακούει μια ομιλία που υπερασπίζεται την τρομοκρατία ή βλέπει μια τέτοια ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια¨.

Fransa’da son 3 yılda 43 cami kapatıldı

3/11/2020

Σχ. : Τώρα που άνοιξε το επίσημο τζαμί στην Αθήνα , θα κλείσουμε επιτέλους κανένα από τα δεκάδες παράνομα που υπάρχουν εκεί; tourkikanea.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ