Η ΠτΔ κα Σακελλαροπούλου στην υπηρεσία της Κυβέρνησης, θα επιθεωρήσει την …. «τσιμεντοποίηση» του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ανακοίνωσή της η Προεδρία της Δημοκρατίας μας πληροφορεί ότι αύριο, στις 12.00 το μεσημέρι, η κα Σακελλαροπούλου θα επιθεωρήσει τα έργα που εκτελούνται στην Ακρόπολη. Δηλαδή την «τσιμεντοποίηση», για την οποία όλοι οι ευαίσθητοι Έλληνες έχουν «ανεβεί στα κεραμίδια».

Για μια φορά ακόμη η κα Σακελλαροπούλου τρέχει να «συμπαρασταθεί» στην Κυβέρνηση και στην Υπουργό Πολιτισμού, μήπως και τους περισώσει από την γενική κατακραυγή. Η στάση αυτή της κας ΠτΔ δεν εκπλήσσει κανένα. Πως το είπε, μόλις προχθές, στη «ναυαρχίδα» του συγκροτήματος Μαρινάκη; Εκπληρώνει τα καθήκοντά της ως «δημόσιος λειτουργός»!!

Πώς να δυσαρεστήσει τον κ. Μητσοτάκη; Ο οποίος έκανε μάλιστα την τεράστια «υπέρβαση» να μη την ψηφίσει ως Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας αλλά να την προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, φυσικά για να κάνει «χαμηλές πτήσεις» πολιτικής και να συμπαραστέκεται, άνευ όρων,στο έργο του σύγχρονου «Μωυσή»;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ