Αποκάλυψη Πτωχευτικός: Fund απαιτούν εξωπραγματικές δόσεις ώστε να αρπάξουν Ελληνικές περιουσίες (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οπως αποκάλυψε η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα στην εκπομπή Kontra24 με τον Αιμίλιο Λιάτσο, τα fund που πλέον με τον νέο πτωχευτικό μπορούν μονομερώς να πτωχεύσουν τον δανειολήπτη, ζητούν τόσο υψηλές προακαταβολές και δόσεις, που είναι αδύνατον για τους Ελληνες να ανταποκριθούν κι έτσι βάζουν χέρι στις περιουσίες και όσων χρωστούν αλλά και των εγγυητών

► Τα Funds θα πτωχεύσουν τους Έλληνες
► Ζητούν ολόκληρη την ονομαστική αξία της οφειλής
► Τα Fund ζητούν τεράστιες προκαταβολές
► Fund ζήτησε 30.000 προκαταβολή και 2.000 ευρώ δόση

#Kontra24

Γιάνης Βαρουφάκης: «Κλειστός κύκλος της οικογένειας Μητσοτάκη κατέχει μετοχές σε funds που απέκτησαν τα κόκκινα δάνεια»

 

https://www.dailymotion.com/video/x7x5rfk

Ο γενικός γραμματέας του ΜέΡα25 ανέφερε το εξής:«Το πιο βασικό -και πραγματικά εδώ πρόκειται για εγκληματική ολιγωρία της κυβέρνησης- έχουν περάσει ένα νόμο, τον “Ηρακλή”, τον Δεκέμβριο, που δίνει το δικαίωμα στα ταμεία τα οποία αγοράζουν τα κόκκινα δάνεια του κοσμάκη από τις τράπεζες, εάν τρεις συναπτούς μήνες δεν πάρουν τα χρήματα που τους χρωστάνε οι δανειολήπτες, να πάνε στον κύριο Μητσοτάκη και στον κύριο Σταϊκούρα και να ζητήσουν 12 δισεκατομμύρια, τα οποία το κράτος δεν έχει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ 2010: Για μια φλούδα γης. Το τελευταίο ταμπούρι του Έλληνα, το τελευταίο όρυγμα είναι το ιδιόκτητο σπιτάκι του.

Ξέρετε που θα τα βρει: θα πάει στην Τρόικα να τα δανειστεί για να τα δώσει στα ταμεία. Αν είναι δυνατόν! Μια τέτοια εποχή να δανείζεται το Ελληνικό δημόσιο 12 δισεκατομμύρια, αντί να τα ρίξει στο ΕΣΥ, να βοηθήσει τους αγρότες, να βοηθήσει τους κτηνοτρόφους, να βοηθήσει τους οικοδόμους, να βοηθήσει τους δικηγόρους. Θα τα πάρει από τον ESM -μνημονιακό δάνειο- για να τα δώσει στα ταμεία του Delaware και του New Jersey, στα οποία βεβαίως έχει και μετοχές ο κλειστός κύκλος της οικογένειας Μητσοτάκη! Συγγνώμη που θα το πω, αλλά το λέω! Είναι βαρύ αλλά είναι αλήθεια όμως.

Πράξη νομοθετικού περιεχομένου κύριε Μητσοτάκη, να παγώσετε τον “Ηρακλή” σήμερα. Αλλιώς θα σας θεωρήσουμε ύποπτο!

Γιατί να ενισχύσουμε με νέο δημόσιο χρέος τα ταμεία, τα funds;»

Η καταγγελία έχει βαρύτητα από τη στιγμή που την κάνει αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος. Απλά, σε δεύτερο επίπεδο, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα πρέπει να αποδείξει τα λεγόμενα του. Ασχέτως όμως των καταγγελιών Γιάνη Βαρουφάκη, γνωρίζει κάποιος ποιοι κατέχουν αυτά τα funds; Ο Ελληνικός λαός δικαιούται να γνωρίζει.

netakias.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ