Διάγγελμα προανήγγειλε ο Τραμπ! Κίνηση υψηλού ρίσκου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ ακόμα τα πάντα είναι ρευστά, πριν από λίγο η εκπρόσωπος του λευκού οίκου ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Τραμπ θα προβεί σε διάγγελμα για τον αμερικανικό λαό από τον λευκό οίκο. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Τραμπ κερδίζει και το Τενεσί. Όπως και να έχει, το να βγάλει διάγγελμα ενώ τίποτα δεν έχει κριθεί, ενώ στο Τέξας υπάρχει σκληρή μάχη με τον Μπάιντεν να προηγείται, είναι μια κίνηση εξαιρετικά υψηλού ρίσκου.

Αυτό που προκαλεί εξαιρετικό ενδιαφέρον και ερωτηματικά είναι ότι ενώ δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα, ο πρόεδρος Τραμπ μέσω της εκπροσώπου του ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι θα προβεί σε διάγγελμα από τον λευκό οίκο!

Ουδείς γνωρίζει τι θα ανακοινώσει ο πρόεδρος, καθώς θεωρείται ότι κατά τη στιγμή του διαγγέλματος δεν θα υπάρχει σαφής εικόνα για το ποιος θα επικρατήσει στις εκλογές. Και οπωσδήποτε η πρόσκαιρη διαφορά που έχει πάρει στην Φλόριντα, δεν μπορεί να του δίνει τέτοια ασφάλεια για να κάνει δηλώσεις, ειδικά από την στιγμή που στο Τέξας μπορεί να γίνει μεγάλη έκπληξη και ο Μπάιντεν να πάρει την πολιτεία, οπότε εκεί θα ανατραπούν όλα.

Πάντως όπως σας μεταδώσω με πριν, το επιτελείο του Τραμπ είχε δηλώσει την βεβαιότητα ότι θα κερδίσει την Φλόριντα. Την ώρα που γινόντουσαν αυτές οι δηλώσεις, ο Μπάιντεν έδειχνε ότι μπορεί να κερδίσει την πολιτεία. Εκείνη τη στιγμή επίσης έδειχνε ότι μπορεί να κερδίσει και την Georgia, αλλά αυτή τη στιγμή ο Τραμπ κατάφερε να γυρίσει και εκεί το αποτέλεσμα. Πάντως στο σύνολο των ψήφων της επικρατείας, προηγείται ο Τραμπ με πάνω από μία μονάδα διαφορά.
Τα αποτελέσματα στην επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών αυτή τη στιγμή:

ADFB95DB 4CE1 423A AE03 D522E1744CEE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ