Hoş geldiniz

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λέγεται ότι ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος, ως υπουργός Άμυνας, παρουσιάζοντας στον Αμερικανό στρατηγό Βαν Φλιτ τμήματα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, στις 24 Φεβρουαρίου 1948, είπε το περίφημο: «Στρατηγέ, ιδού ο Στρατός σας».

Χρήστος Μπολώσης

«δημοκρατία»

Αυτό θυμήθηκα όταν διάβασα ότι η κυρία Αγγελοπούλου κάλεσε τον Ερντογάν στις γιορτές για τα 200 χρόνια από το πραξικόπημα της 25ης Μαρτίου 1821. Θα σκέφτηκε: «Ρε συ, εδώ Ντόρα, Γεραπετρίτης, Καιρίδης, Ντόκος, Βορίδης, Χρυσοχοΐδης, Παναγιωτόπουλος και πρωθυπουργός μάς μιλάνε για συνεκμεταλλεύσεις, φινλανδοποιήσεις και άλλα ευτράπελα, δεν καλώ τον πασά να κάνει μια πρώτη γνωριμία με το νέο του προτεκτοράτο;»

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο κ. Άδωνις, στο πλαίσιο της ανάπτυξης, έχει παραγγείλει χιλιάδες κελεμπίες και τσαντόρ να φορέσουμε κατά την υποδοχή, ενώ ο κ. Καραμανλής διέταξε να γίνει ένα γενικό μερεμέτισμα στα τζαμιά των Αθηνών.

Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα ώστε τα σουβλατζίδικα από δω και πέρα να μη σερβίρουν πλέον γύρο χοιρινό. Uzun zamandir beklenenlerimize hosş geldiniz (καλώς να’ ρθεις, πολυχρονεμένε μας).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ