Αυτός είναι ο «εφιάλτης» των ταξιτζήδων που συνέλαβαν οι Αρχές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν την Τρίτη, με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του αλλοδαπού κακοποιού με τα «χίλια» ονόματα, που είχε γίνει… φόβος και τρόμος των οδηγών ταξί!

Πρόκειται για τον 33χρονο Mohararbi Arbi ή Moharabbi Arbi του Mustafa και της Fadina από την Παλαιστίνη ή Faile Marwane του Liosa και της Matk που γεννήθηκε το 1980 στη Γαλλία ή Michel Adam του Aosi και της Aua που γεννήθηκε το 1983 στο Βέλγιο ή Saroli Lopez του Mida και της Morin που γεννήθηκε τo 1985 στην Αλγερία ή Sarul Lopez του Mida και της Moran που γεννήθηκε το 1985 στη Γαλλία ή Lopez Saroli του Sadr και της Jtas που γεννήθηκε το 1985 στη Γαλλία!

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, ο αλλοδαπός κακοποιός, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου, κατηγορούμενος για ληστεία και κλοπή κατ’ εξακολούθηση, επιβιβαζόταν ως πελάτης στα ταξί και, αφού καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ζητούσε από τους οδηγούς να τον μεταφέρουν σε κοντινούς προορισμούς με χαμηλό κόμιστρο. Στη συνέχεια, τοποθετούσε στα πόδια του ως μέσο κάλυψης ένα σακίδιο πλάτης και άδειαζε με αστραπιαίες κινήσεις το ντουλαπάκι του εκάστοτε οχήματος, όπου μέσα υπήρχαν συνήθως πορτοφόλια, χρήματα, τσαντάκια, πιστωτικές κάρτες, κινητά τηλέφωνα, κ.ά.

Τον έσπρωξε βίαια
Σε μία περίπτωση, μάλιστα, ο αλλοδαπός είχε γίνει αντιληπτός από τον οδηγό, με αποτέλεσμα να τον σπρώξει βίαια προκειμένου να διαφύγει με τα κλοπιμαία. Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί 12 κλοπές και μία ληστεία.

Επιπλέον, οι έρευνες έδειξαν ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο εντάλματα σύλληψης και ένα ένταλμα βίαιης προσαγωγής με τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς επίσης για ληστείες, κλοπές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ