Έκανε παρέμβαση μέχρι και ο Νίκος Χαρδαλιάς για να σώσει τον αδιάβαστο Πέτσα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι δυνατόν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να βγαίνει στην δημοφιλέστερη πρωινή εκπομπή υποτίθεται για να ενημερώσει τους Έλληνες για τα νέα μέτρα και να μην ξέρει να απαντήσει;

Έκανε παρέμβαση μέχρι και ο Χαρδαλιάς που εξακολουθεί να κάνει σωστά την δουλειά του αντί να περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι!

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη πριν από λίγο στον ΑΝΤ1 με την εμφάνιση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, υποτίθεται για να ενημερώσει τους Έλληνες για τα νέα μέτρα. Ζήσαμε ακόμα και το αδιανόητο, να κάνει παρέμβαση ο Νίκος Χαρδαλιάς με μήνυμα στον Παναγιώτη Στάθη που βρισκόταν στο πάνελ, για να απαντήσει στα σημαντικά θέματα που όμως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αγνοούσε!

Φυσικά ο Γιώργος Παπαδάκης είχε σοβαρά ερωτήματα να του θέσει, τα ερωτήματα που απασχολούν εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες αναφορικά με την επεξήγηση των νέων μέτρων, τις αδικίες που προκύπτουν για ανέργους που δεν παίρνουν ούτε ευρώ παρά τις διθυραμβικές ανακοινώσεις, τους εργαζόμενους που ήδη βρίσκονται σε αναστολή και δεν ξέρουν τι επίδομα θα πάρουν, την αναλογικότητα του επιδόματος, τις μετακινήσεις ανθρώπων που έχουν κτήματα αλλά δεν είναι στον ΟΣΔΕ κλπ.

Ενδεικτική ήταν και η έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη για τους μακροχρόνια ανέργους που επέμεινε διότι δεχόταν εκατοντάδες μηνύματα από ανθρώπους που άκουγαν έκπληκτοι τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να θεωρεί ότι δεν υπάρχουν!

Πραγματικά, εάν ο κύριος Πέτσας ήταν εργαζόμενος σε οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση, θα είχε απολυθεί πάραυτα. Δεν είναι δυνατόν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να βγαίνει και να μην εκπροσωπεί την κυβέρνηση, διότι απλά είναι αδιάβαστος.

Αφοπλιστική ήταν και η επισήμανση του εταίρου δημοσιογράφος στο πάνελ του Γιώργου Παπαδάκη, που διευκρίνισε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι του έδωσαν τα μισά ερωτήματα από αυτά που ερχόντουσαν καταιγιστικά! Κοινώς  ο εκπρόσωπος δεν ήταν σε θέση να απαντήσει ούτε στα μισά ερωτήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ