Lockdown: Ιστορικό ρεκόρ συνωστισμού στους δρόμους της Αθήνας – Εγκληματικοί οι κυβερνητικοί χειρισμοί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελλάδα θα μείνει στην ιστορία για την τραγική αυτή ημέρα όπου εκατομμύρια πολιτων εκτέθηκαν στο έλεος του κορωνιου εξαιτιας των εγκληματικών κυβερνητικών χειρισμών που οδήγησαν τους πολίτες της Αττικης σε ένα σύγχρονο Ζάλογγο.

Η προσωπική απόφαση Μητσοτακη να ανακοίνωσει το lockdown δυο μέρες πριν ώθησε τους κατοίκους των Αθηνών να ξεχυθούν τρομαγμένοι στους δρόμους, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να καλύψουν μέσω της αγοράς αγαθών άλλων απαραίτητων και άλλων όχι, τις βαθύτερες εσωτερικές τους ανάγκες που δημιουργεί ο φοβος του εγκλεισμού και της απομόνωσης.

A8580444 B88B 4399 86D0 0B98FC118C63

Όσοι μπορούσαν να δραπετεύσουν από την Αθήνα του σκληρού lockdown και να το περάσουν στην επαρχία το έκαναν γεμίζοντας τα διόδια και τις εθνικές οδούς και πολύ σύντομα θα γεμίσουν και τα νοσοκομεία της επαρχίας καθώς η Αττική με την Θεσσαλονίκη είναι οι κορυφαίοι τόποι υπέρμετάδοσης του φονικού ιου.

Η εικόνα και μόνο αυτή του συνωστισμού των Αθηναίων στους μουντους δρόμους της, θα επρεπε να οδηγήσει τον πρωθυπουργό σε παραίτηση για αυτό που προκάλεσε.

Οι εικόνες από την Αθήνα κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου ξεφτιλίζοντας την χώρα όπου γεννήθηκε ο Ιπποκρατης. Αν δεν υπήρχε και το θέμα των αμερικανικών εκλογών η Ελλάδα θα ήταν το πρωτο παντού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ