Το Ελληνικό Παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος βάζει φρένο στα πανηγύρια για Μπάιντεν: «Νικητής ανακηρύσσεται ΜΕΤΑ από την 14η Δεκεμβρίου»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι αναφέρει το Ελληνικό Παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ για την ανακήρυξη του Τζο Μπάιντεν ως νικητή των αμερικανικών εκλογών, δίνοντας λεπτομέρειες για τη διαδικασία και προμηνύοντας ότι θα υπάρξουν σφοδρότερες αντιδράσεις από την πλευρά του Ντόναλντ Τραμπ.

Αναλυτικά:

«Νικητής των εκλογών ανακηρύσσεται ΜΟΝΟΝ από το εκλεκτορικό σώμα που συγκαλείται ΜΕΤΑ από την 14η Δεκεμβρίου, μετά τις εκλογές, ΑΦΟΥ έχει επικυρωθεί το αποτέλεσμά τους από τις αρμόδιες Πολιτειακές Αρχές, δηλαδή τις Βουλές των Αντιπροσώπων εκάστης πολιτείας, κάτι που είναι αδύνατον να συμβεί όσο ακόμα συνεχίζεται η καταμέτρηση.

Εν όψει της απίστευτης νοθείας που αλλοίωσε την βούληση του Αμερικανικού Λαού και της μη καταγραφής εκατοντάδων χιλιάδων ψήφων για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, αλλά και της παράνομης προσμέτρησης ψήφων νεκρών, ανήλικων, μεταναστών, διπλοψηφίες, “λαθών” λογισμικού, όπως αυτές των 120.000 και 133.886 ψήφων υπέρ Μπάιντεν στις Πολιτείες Ουισκόνσιν και Μίσιγκαν κτλ, θα περιμένουμε την ανακοίνωση των επισήμων αποτελεσμάτων, αλλά κυρίως τις αποφάσεις των Δικαστικών Αρχών, τις ανακαταμετρήσεις ψήφων που θα γίνουν σε πολλές πολιτείες και μετά θα πανηγυρίσουμε την νίκη του Προέδρου Τράμπ, ενάντια σε ένα απόλυτα διεφθαρμένο σύστημα το οποίο στηρίζεται στην σαπίλα των Μαζικών Μέσων Εξαπάτησης.

Η μάχη αυτή θα κερδηθεί, όπως κερδήθηκε το 2000 όταν αποκαλύφθηκε η νοθεία του AlGore και εξελέγη πρόεδρος ο Bush.

Μήν μασάτε από τα ψέμματα των αναρχοάπλυτων και των πουλημένων δημοσιογράφων

Η Δημοκρατία θα νικήσει ! Ο Αμερικανικός Λαός θα νικήσει !

Υστερόγραφο για μάς τους Έλληνες : ήδη ο Μπάιντεν άρχισε τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις υπέρ της Τουρκίας……. τώρα πια δεν χρειάζεται τις ψήφους των Ομογενών μας….»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ