Lockdown: Κατέρρευσε το σύστημα τηλεκπαίδευσης πρώτη εργάσιμη μέρα στα σχολεία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεζιλίκι χωρίς όρια. Πρώτη μέρα σήμερα του lockdown που θα λειτουργούσαν τα σχολεία με τηλεκπαίδευση και το σύστημα κατέρρευσε με αποτέλεσμα πολλοί μαθητές να αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Οι μαθητές εχουν προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο, με πολύ χαμηλές ταχύτητες, αλλά και προβλήματα στις εφαρμογές. Μαθητές γυμνασίου προσπαθούν να μπουν στο σύστημα, ενώ αυτό τους πετάει έξω με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες χρονικές καθυστερήσεις μέχρι να συνδεθούν.

Η ανευθυνότητα όσων μέσα από ψεκασμενες θεωρίες παρέσυραν τον κόσμο διαδίδοντας πως ότι και αν συμβεί το Ίντερνετ δεν θα πέσει ποτέ δημιούργησαν μια ανεύθυνη χαλάρωση στον τομέα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης με αποτέλεσμα με το παραμικρό να κρεμάει το σύστημα και να σέρνεται.

Αν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2020 να μην μπορούν μερικές χιλιάδες μαθητές να συνδεθούν στο σύστημα του υπουργείου παιδείας για να παρακολουθήσουν το μάθημα.

Οταν βέβαια το ολυμπια προειδοποιούσε ότι το σύστημα μπορεί να καταρρευσει οι ψεκασμένοι κυβερνητικοί κονδυλοφόροι έπεφταν να το φάνε για να προστατεύσουν την ψεύτικη εικόνα ότι όλα πάνε καλά που ήθελε να περάσει η κυβερνητική προπαγάνδα.

Και ορίστε τωρα τα αποτελέσματα.

Lockdown στο internet: Αφιερωμένο στους απατεώνες που αμφισβήτησαν το Ολυμπία για το πρόβλημα στο διαδίκτυο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ