24/07/2021

Γερμανίδα βουλευτής: ΝΑΤΟ, Κλίντον και Γερμανοί προστάτευσαν τους κοσοβάρους χασάπηδες των Βαλκανίων!

Κεραυνοί της Γερμανίδας βουλευτού κατά ΗΠΑ, Γερμανίας και μεγάλης Βρετανίας για τις θηριωδίες των Κοσσοβάρων στο Κοσσυφοπέδιο. Έχει εξαιρετική σημασία γιατί η αριστερή  βουλευτής Sevim Dağdelen είναι τουρκικής καταγωγής. Μιλάμε για τους χειρότερους εγκληματίες που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Είναι οι άνθρωποι που κομμάτιαζαν ακόμα και αθώα παιδιά προκειμένου να τους πάρουν τα όργανα και να τα πουλήσουν! Αυτά τα καθάρματα δρούσαν υπό την προστασία της συμμορίας Κλίντον, Σρέντερ, Μπλερ και φυσικά υπό την ανοχή του χειρότερου πρωθυπουργού στην ιστορία του ελληνικού κράτους, του Κώστα Σημίτη.

Νοέμβριος 9, 2020. 09:13

Μιτρόβιτσα Κοσόβου.

Η Τουρκάλα βουλευτής Σεβίμ Ντάγντελεν (Sevim Dağdelen), σκληρή επικριτής του Ερντογάν,  στο γερμανικό Bundestag προέβη σε κατηγορίες εναντίον του πρώην ‘Απελευθερωτικού Στρατού Κοσσυφοπεδίου’- UCK και των ηγετών του, αλλά και εναντίον του ΝΑΤΟ, δηλώνοντας ότι «παραβίασε το διεθνές δίκαιο υποστηρίζοντας εγκληματίες του UCK».

Έγραψε στο Facebook ότι η δουλειά του δικαστηρίου της Χάγης είναι τώρα «να διασφαλίσει την ασφάλεια των δυνητικών μαρτύρων, έτσι ώστε να μην εκφοβίζονται ούτε να σκοτωθούν, όπως συνέβη με τον πρώην πρωθυπουργό του Κοσσυφοπεδίου και τον διοικητή του UCK, Ραμούς Χαραντινάι», ανέφερε η ‘Reporteri’ της  Πρίστινα.

«Η επιβεβαίωση των κατηγοριών εναντίον του (Χασίμ) Θάτσι αποτελεί επίσης πλήγμα για την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση, η οποία υπερασπίζεται τον εγκληματία όλα αυτά τα χρόνια, δεδομένου ότι γνώριζε ότι η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών BND επισήμανε στον διοικητή του UCK το 2005 ως σύνδεσμο μεταξύ οργανωμένου εγκλήματος και πολιτικής. , καθώς και η γενική εισαγγελέας του δικαστηρίου της Χάγης, Κάρλα ντελ Πόντε, η οποία ανακάλυψε το λαθρεμπόριο οργάνων το 2008», έγραψε η Ντάγντελεν.

Κατηγόρησε, επίσης, το ΝΑΤΟ, καθώς και τους πρώην ηγέτες των κορυφαίων μελών του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας και της Γερμανίας, Μπιλ Κλίντον, Τόνι Μπλερ και Γκέρχαρντ Σρέντερ, ανέφερε το Kosovo Online.

Глас Српске

The Hellenic Information Team

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ