Απλώνει τα πλοκάμια του στον Λευκό Οικο ο Μητσοτάκης – Ο διάσημος Σεφ-Εξαδερφος του πρωθυπουργού θα μαγειρεύει για τον Μπάιντεν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τον καλύτερο τρόπο θα μαθαινει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τι μαγειρεύουν καθημερινά στον Λευκό Οικο καθώς ο μακρινός ξάδερφος του Ευάγγελος Μητσοτάκης αναμένεται να αναλάβει την θέση του επικεφαλής σεφ στο Λευκό Οικο.

Ο Ευαγγελος Μητσοτάκης που είναι ένας από τους κορυφαίους Σεφ των ΗΠΑ είναι συνιδιοκτήτης το “Mykonos Grill” στην πόλη Rockville, της μητροπολιτικής περιοχής της Βαλτιμόρης.

54855039 2CFD 4E06 B4EC 1FDD43618E50

Μετά την νίκη Μπάιντεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Λευκό Οικο καθώς στο παρελθόν είχε συνεργαστει με τον Ομπάμα, τον Τζορτζ Μπους αλλά και την Χιλαρι Κλίντον.

O Eυάγγελος Μητσοτάκης είναι ανιψιός του αείμνηστου πατέρα του πρωθυπουργού, καθώς ο παππούς του και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ξαδέλφια.

Τουλάχιστον υπάρχει και ένας Μητσοτάκης με μεγάλη αναγνωρισημότητα στις ΗΠΑ γιατι όσο αφορά τον Κυριακο, στην Αμερική δεν είναι και πολύ δημοφιλής, ακόμη και στην ελληνική ομογένεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ