Η Διαμαντοπούλου διαψεύδει τον Μητσοτακη – Αυτός με πήρε τηλέφωνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε συνέντευξη της στο site iedimerida.gr η Διαμαντοπουλου λέει ότι ο Μητσοτάκης της τηλεφώνησε και της έκανε πρόταση για τον ΟΑΣΑ.

Ερώτηση: Πότε και πώς έκλεισε η συμφωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Ξέρω ότι διατηρείτε άριστες σχέσεις, όπως επίσης και ότι έχει έφεση να αξιοποιεί στελέχη από αντίπαλους χώρους και δη από το πρώην ΠΑΣΟΚ, αν κρίνω από τους υπουργούς του.

Απαντηση: Στην αρχή ήταν ένα τηλέφωνο του πρωθυπουργού, μετά μεσολάβησαν λίγες μέρες «αναγνώρισης του εδάφους», σκέψεων, εκτιμήσεων και οικογενειακών διαβουλεύσεων, και κατόπιν απάντησα θετικά. Ο πρωθυπουργός έχει πράγματι την έφεση να επιλέγει ανθρώπους με συγκεκριμένες δεξιότητες, προσόντα και εμπειρίες, ανάλογα με τη θέση που τους προτείνει. Κάποιες φορές οι άνθρωποι αυτοί είναι εκτός της δεξαμενής στελεχών που έχει το κόμμα του. Αυτό θεωρώ ότι διαχρονικά εκτιμάται θετικά από την ελληνική κοινωνία.

Αιντε γατακια!!! Υπαρχει ενα θεμα εδω. Ο Μητσοτάκης διαρρεει οτι η κυρια αυτοπροταθηκε και συμφωνησε ενω η Αννουλα λεει οτι της τηλεφωνησε ο Μητσοτάκης. Ας διαλεξουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ