Sms 13033: Έβαλαν πρόστιμο σε χήρα που ήθελε να πάει να κλάψει τον μακαρίτη σύζυγο της στο νεκροταφείο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαλιστα η τροχαία υποστήριξε ότι της έκαναν και χάρη και της εγραψαν μόνο 300 ευρώ πρόστιμο για τη λάθος χειρόγραφη βεβαίωση και όχι και για μη σωστή χρήση της μάσκας.

Τι έγινε; Σήμερα το πρωί στην Αθήνα η αστυνομία κατέβασε από το λεωφορείο μια κυρια που δεν φόραγε σωστά τη μάσκα για να της γράψουν πρόστιμο.

6047C118 60DE 445B BC51 C7C11EF2E19C
Όταν της ζήτησαν το sms που έστειλε εκείνη τους έδειξε μια χειρόγραφη βεβαίωση που έγραφε τα στοιχεία της τον κωδικό 6 και τη λέξη νεκροταφείο.

Της έκοψαν πρόστιμο για τη χειρόγραφη βεβαίωση καθώς στο νεκροταφείο επιτρέπεται να πας μόνο για κηδεία και όχι για άλλο λόγο.

Προφανώς η γυναίκα λόγω ηλικίας δεν είχε την δυνατότητα να γράψει σωστά την βεβαίωση αλλά έκανε και το λάθος να είναι ειλικρινής.

Οι αστυνομικές αρχές από ότι φαίνεται εξαντλούν όλη την αυστηρότητα σε ηλικιωμένους που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία του sms ενώ οι άνθρωποι έχουν την πρόσθεση να πειθαρχήσουν σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις όπως πχ με τους αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας που η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη δεν τολμά να τους πλησιάσει.

19498C8A 91BB 4329 B83B 54DBB0C9AF96

Ασυδοσία στο κέντρο της Αθήνας – Το Star διασυρει τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Με πληροφορίες από την εκπομπή Καλημερα Ελλάδα του Ant1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ