Διαδικτυακή εκδήλωση του Δικτύου Ελλήνων Βρυξελλών Αργώ με τον Προκόπη Παυλόπουλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Τεχνολογική ανεργία, προκλήσεις και επιπτώσεις» διοργανώνει το Δίκτυο Ελλήνων Βρυξελλών Αργώ. Στη συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020, στις 18.00, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

“Κάθε άλμα τεχνικής προόδου αφήνει την πνευματική ανάπτυξη των μαζών ένα βήμα πίσω και έτσι προκαλεί πτώση στο θερμόμετρο της πολιτικής ωριμότητας” (Από το Μηδέν και το Άπειρον του Arthur Koestler). Από την άλλη, τι θα γινόταν την περίοδο αυτή των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας χωρίς τις διεξόδους της τεχνολογίας; Αυτά και άλλα συναφή θα έχουμε τη χαρά να συζητήσουμε διαδικτυακά με τον Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλο, πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στις 12 Νοεμβρίου 2020, στις 18.00. Δηλώνοντας τη συμμετοχή σας, θα πάρετε και τις σχετικές οδηγίες για τη σύνδεσή σας» αναφέρει το Δίκτυο στην ανακοίνωση της εκδήλωσης.

Το Δίκτυο Ελλήνων Βρυξελλών Αργώ είναι μια πρωτοβουλία Ελλήνων που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα στις Βρυξέλλες σε εταιρείες, επαγγελματικές ενώσεις, ΜΚΟ κ.λπ., ή ως ανεξάρτητοι επαγγελματίες. Πρόκειται για ένα Δίκτυο αλληλεγγύης και υποστήριξης, που στοχεύει στην καλλιέργεια και διάδοση θετικών μηνυμάτων για την Ελλάδα και στην ανάπτυξη σχέσεων και συνεργασιών των μελών του με συναφείς φορείς στις Βρυξέλλες και στο εξωτερικό.

Πηγή: Δίκτυο Ελλήνων Βρυξελλών Αργώ

Επιμέλεια: Φούλη Ζαβιτσάνου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ