Σηκωσε μπαϊράκι απέναντι στον Μητσοτάκη ο Αδωνις Γεωργιαδης ανήμερα της επετείου της κυβέρνησης Παπαδήμου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναστάτωση δημιουργήθηκε χθες 11-11-2020 με τις δηλώσεις του Αδωνι Γεωργιάδη στο κανάλι open που συνέδεσε την αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας με το άνοιγμα του τουρισμού λέγοντας ότι η κυβέρνηση έκανε λάθος.

https://twitter.com/jeronymoboss/status/1326435431873998849?s=21

Πέσαμε τελείως έξω κι εμείς ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος. Το σενάριο που είχαμε πιστέψει, κι εγώ είχα πιστέψει  για να είμαι ειλικρινής, ήταν ότι όταν ανοίγαμε τον Ιούνιο λόγω υψηλών θερμοκρασιών  οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι σχετικά ήρεμοι.

Και άρα η κεντρική μας φιλοσοφία, και η συγκέντρωση που βάλαμε στο μυαλό μας, ήταν πώς θα ανοίξουμε τον τουρισμό και την οικονομία, σκεπτόμενοι ότι έχουμε 5 μήνες να διορθώσουμε την οικονομική ζημία του Μαρτίου και του Απριλίου.

Σε αυτή μας την συγκέντρωση  δεν είδαμε ότι ο ιός μεταλλάχθηκε, τόσο γρήγορα δεν το είδαμε και τελικά εξαπλώθηκε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα  από ότι αναμέναμε.

Ο Αδωνις Γεωργιαδης κατάφερε με αυτά τα λόγια του να γίνει χθες όλη μέρα πρωτοσέλιδο με τίτλους ότι ο τουρισμός φταίει που εκτοξεύτηκαν τα κρούσματα και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Η ημέρα που επέλεξε να ρίξει αυτή την εσωκομματικη μαχαίρια όμως στον Κυριακο Μητσοτακη προσωπικά καθώς ο πρωθυπουργός είναι ο βασικός υπεύθυνος για τις κυβερνητικές επιλογές και αποφάσεις, μόνο τυχαία δεν ήταν. Στις 11-11-2011 σχηματίστηκε η κυβέρνηση Παπαδήμου στην οποία ο Αδωνις Γεωργιαδης έγινε υφυπουργός για πρώτη φορά στη ζωή του. Ήταν δηλαδή η πιο σημαντική του μέρα στην πολιτική του παρουσία μετά την ημέρα που εκλεκτηκε για πρώτη φορά βουλευτής.

Αν τωρα το συνδυάσουμε και με διαφορα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μητσοτακη να έχει την τύχη του Γιώργου Παπανδρέου που καθαιρέθηκε από πρωθυπουργός για να σχηματιστεί η κυβέρνηση Παπαδήμου τότε θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι έστειλε παράλληλα και το μήνυμα στον πρωθυπουργό ότι μπορεί να του συμβεί κι εκείνου το ίδιο.

Δυστυχως ή ευτυχώς δεν ήμαστε μέσα στο μυαλό του κυρίου Γεωργιάδη για να ξέρουμε αν ισχύει κάτι από όλα αυτά αλλά ξέρουμε τι είπε.

Και τα λόγια του μόνο θετικά δεν ήταν για τις αποφάσεις του πρωθυπουργού όσο αφορά τον τουρισμό. Ομολόγησε ότι η κυβέρνηση παρασύρθηκε με το άνοιγμα του τουρισμού και έδειξε τον ίδιο τον πρωθυπουργό σαν τον υπεύθυνο που παρέσυρε και τους άλλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ