Έκτακτο: Ευρωβουλευτής της ΝΔ ζητά να απαγορευτούν οι βόλτες με κατοικιδια τη νύχτα – Αναστάτωση και οργή στους φιλόζωους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγανάκτηση και οργή προκάλεσε η τοποθέτηση του Γιώργου Κύρτσου που ζητά να απαγορευτούν οι νυχτερινές βόλτες με τα κατοικιδια.

Ο Γιώργος Κυρτσος έγραψε σε ανάρτηση του: Απόλυτα σωστή η απόφαση για βασική απαγόρευση της κυκλοφορίας από 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί θα επιτρέπεται,σε αυτό το διάστημα,η..βόλτα με κατοικίδιο.
Η αντίφαση υπονομεύει τη σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα του μέτρου.

Βέβαια ο Γιώργος Κυρτσος δεν είναι αφελής και πάντα ξέρει τι γράφει και πάντα κάνει την βρώμικη δουλειά του Μαξίμου. Απο την δεκαετία του 90 που ήταν σύμβουλος του Κωνσταντίνου Μητσοτακη στην κυβέρνηση του έως σήμερα εκτελεί το ίδιο έργο. Άλλωστε είχε γράψει ιστορία στον Ελεύθερο Τύπο όταν έφαγε τη θέση του Δημήτρη Ριζου και τον ανάγκασε να βρεθεί εκτός εφημερίδας. Όπως ιστορία είχαν γράψει και τα πρωτοσέλιδα του με χαρακτηριστικο το τσόκαρο για την Δήμητρα Λιάνη.

Σήμερα, βγαίνει και λέει δημόσια αυτό που σχεδιαζουν στην κυβέρνηση σαν επόμενο μετρο. Την απαγόρευση εξόδου με κατοικίδιο μέσα στην νύχτα για να κάνουν τα ζωάκια την ανάγκη τους.

https://twitter.com/litsaxarou/status/1326832792248999936?s=21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ