Άφωνο το κοινοβούλιο κοιτούσε την Φώφη να χτυπάει με μανία το έδρανο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άφωνο έμεινε το κοινοβούλιο με την εμφάνιση της Φώφης Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΚινΑλ εμφανίστηκε εξοργισμένη στο βήμα της Βουλής και δεν δίστασε μάλιστα να χτυπήσει αρκετές φορές στο χέρι της στο έδρανο. 
Η φαινομενικά ανεξήγητη εμφάνιση της όμως έχει σαφέστατη πολιτική εξήγηση, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στο κίνημα. Η Φώφη Γεννηματά βλέποντας την προσπάθεια διάλυσης του κόμματος της και απορρόφησης του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποφασίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της, έστω και χτυπώντας τα έδρανα της Βουλής.

Χαριστική βολή ήταν η παρέμβαση του Κώστα Σημίτη, ο οποίος ως πολιτικός μέντορας του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξε πλευρά και σάλπισε την διάλυση του κινήματος αλλαγής προς όφελος της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολούθησε η παρέμβαση του Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος έθεσε εκ νέου θέμα ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής, προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος για την προεδρία! Η οβιδιακή αλλαγή λοιπόν της Φώφης Γεννηματά είναι μονόδρομος εάν θέλει να επιβιώσει πολιτικά ως πρόεδρος κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ