Μια… σακούλα εμβόλια ζήτησε ο πεθερός του CEO της Pfizer

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαμός γίνεται στη Θεσσαλονίκη με τον Αλβέρτο Μπουρλά, που βρίσκεται στο τιμόνι του φαρμακευτικού κολοσσού Pfizer, εταιρίας που θα δώσει ελπίδα σε εκατομμύρια ανθρώπους με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο CEO της εταιρίας είναι Σαλονικιός και οι δικοί του άνθρωποι μόνο υπερηφάνεια αισθάνονται για τη μεγάλη του επιτυχία. Ο πεθερός του, μάλιστα, ο Τζακ Αλχανάτης, μιλά μαζί του τακτικά στο τηλέφωνο και του κάνει πλάκες, όπως και στην κόρη του, τη σύζυγο του Μπουρλά.

«Με την κόρη μου μιλάμε πιο τακτικά και της λέω “πες στον άντρα σου να μου στείλει μια σακούλα εμβόλια για την παρέα μου, όλοι αυτό περιμένουμε”» τονίζει ο Tζακ Αλχανάτης, με τον σχετικό χαβαλέ που γίνεται μεταξύ «καρντάσηδων» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Και ο πεθερός εξηγεί: «Εμείς είμαστε μεγάλης ηλικίας, περιμένουμε το εμβόλιο από τον Άκη, πώς να γλιτώσει από εμάς;» Και συμπληρώνει ότι είναι περήφανος για τον γαμπρό του.

Φίλοι και συμφοιτητές του Μπουρλά, που τον γνώρισαν στα πρώτα του δύσκολα βήματα, μιλούν για τον δικό τους «Άκη», όπως τον φωνάζουν.

«Η Θεσσαλονίκη είναι η μεγάλη του αγάπη» λένε όσοι τον γνωρίζουν και κάθε καλοκαίρι ο Αλβέρτος Μπουρλά την επισκέπτεται για να ξεκουραστεί κοντά στους δικούς του ανθρώπους, ενώ βρίσκεται ανελλιπώς τα Σαββατοκύριακα και στο σπίτι του στη Χαλκιδική, όπου κάνει τα μπάνια του.

«Όλοι ελπίζουμε ότι θα κάνουμε μπάνια το καλοκαίρι με το εμβόλιο από τον Άκη» λέει με το γνωστό χαβαλέ ύφος ο πεθερός του! Χαλαρά…

Πηγή: Δημοκρατία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ