Πτέραρχος Ιατρίδης: Τζιχαντιστές θα πολεμήσουν στο πλευρό της Τουρκίας σε ενδεχόμενο επεισόδιο με την Ελλάδα (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Εξοπλιστικά: Οπως είδαμε οι τρομοκρατικές επιθέσεις σε Γαλλία και Αυστρία είχαν άρωμα Τουρκίας, πάρολα αυτά το ΝΑΤΟ δεν θέλει να αφήσει την Τουρκία στα χέρια της Ρωσίας κι έτσι εθελοτυφλεί κάτι που δεν επιτρέπεται να κάνει και η Ελλάδα με τον κίνδυνο ακόμη και μέσα στην χώρα.

Εξοπλιστικά: Για τις τρομακτικές καθυστερήσεις στην αγορά νέων όπλων αλλά και την συντήρηση των παλαιότερων μίλησαν σε τηλεοπτική εκπομπή  Αντιπτέραρχος Κωνσταντίνος Ιατρίδης και ο υποναύαρχος Βασίλης Πολίτης στην εκπομπή Western Οι Υποστρατηγικοί Scalp Naval θα άλλαζαν τα δεδομένα στην Μεσόγειο Αντιπτέραρχος Κωνσταντίνος Ιατρίδης και ο υποναύαρχος Βασίλης Πολίτης στην εκπομπή Western Πάνου Παναγιωτόπουλου. Εξηγούν πως η Ελλάδα έμεινε πίσω στο θέμα των drone, ενώ ήταν πρωτοπόρος και μάλιστα η ΕΑΒ είχε συμμετάσχει στο πρόγραμμα Stealth Drone των Ευρωπαϊκών Χωρών. Επίσης οι πρώην αξιωματικοί προειδοποίησαν ότι όπως γίνεται στην Λιβύη, την Συρία και την Αρμενία η Τουρκία χρησιμοποίησε Τζιχαντιστές κάτι που πρέπει να λάβουμε υπόψη σε ενδεχόμενη σύρραξη με την Τουρκία

 

Tζιχαντιστές του «Ισλαμικού Κράτους» στρατολογεί και εκπαιδεύει η Τουρκία στη μάχη κατά των Κουρδικών πολιτοφυλακών στη βόρεια Συρία, τους στέλνει στην Λιβύη με πολιτικές πτήσεις και με κομβόι στο Ναγκόρνο Καραμπάχ σύμφωνα με πρώην μαχητή της τρομοκρατικής οργάνωσης.

«Οι περισσότεροι απ’ αυτούς που πολεμούν στην Αφρίν κατά των κουρδικών πολιτοφυλακών είναι μέλη του ISIS, που τους εκπαίδευσε η Τουρκία για να αλλάξει τις πολεμικές τους τακτικές», δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Independent ένας πρώην μαχητής του ISIS, ονόματι Φαράτζ.

«Κατά την έναρξη της επιχείρησής της η Τουρκία προσπάθησε να ξεγελάσει τον κόσμο λέγοντας ότι πολεμά τον ISIS, αλλά στην πραγματικότητα εκπαιδεύουν μέλη του και τα στέλνουν στην Αφρίν», είπε. Η Άγκυρα γνωρίζει ότι η χρήση τζιχαντιστών ως αιχμή του δόρατος στις επιθέσεις της θα προκαλέσει διεθνείς αντιδράσεις γι’ αυτό και οι Τούρκοι επιτελείς λένε στους ισλαμιστές εξτρεμιστές να αποφεύγουν τις επιθέσεις αυτοκτονίας, γιατί αυτό θα αποκάλυπτε τη συνεργασία Τουρκίας-ISIS. Παρολαυτά το NATO παρά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Γαλλία και την Αυστρία στο φόβο ότι μπορεί η Τουρκία να πέσει στα χέρια της Ρωσία παρακαλουθεί αδιάφορη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ