Ο Νίκος Παππας επιβεβαιώνει πως υπάρχουν πιέσεις για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι κυκλοφορουν σενάρια που θελουν την κυβέρνηση Μητσοτακη να έχει την τύχη της κυβέρνησης του Γιωργου Παπανδρέου που καθαιρέθηκε για να σχηματιστεί η κυβέρνηση Παπαδήμου.

Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Νίκος Παππας επιβεβαιώνει πως υπάρχουν εξωθεσμικά κέντρα που μεθοδεύουν τον σχηματισμό μιας τέτοιας κυβέρνησης, τα οποία όμως όπως τονίζουν δεν θα βρουν ανταπόκριση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι η πρώτη φορά που ένα βουλευτής επιβεβαιώνει όσα γράφονται εδώ και καιρό στις εφημερίδες, πως δηλαδή μεθοδεύεται πτώση της κυβέρνησης Μητσοτακη και σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.

Αν τωρα σε όλα αυτά προσθέσουμε και την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή προχθες ότι θέλει οικουμενικό υπουργό υγείας αλλά όχι να συγκυβερνηση είναι σαν να έστειλε δημόσια το μήνυμα στον Μητσοτακη:

Ο διχαστικός λόγος δεν αφορά την αντιπολίτευση άλλα τους πολίτες που αγωνιούν. Σας ζήτησα να παραδεχθείτε την αποτυχία σας και να συγκαλέσετε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Όχι για να μας ενημερώσετε. Ξέρουμε καλύτερα από εσάς την κατάσταση του ΕΣΥ και του μέσου ελληνικού νοικοκυριού και να πάμε σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για να συμφωνήσουμε σε σχέδιο σωτηρίας. Προφανώς όχι συγκυβέρνησης. Δεν θα σας σώσουμε εμείς. Δεν μπορείτε να σωθείτε όσο και αν σας στηρίζουν ΜΜΕ. Εμείς δεν σας λέμε φύγετε τώρα γιατί πεθαίνουν άνθρωποι. Αυτό που σας λέμε είναι αλλάξτε και ζητήστε την βοήθειά μας για ένα σχέδιο 6μηνης διάρκειας με ενίσχυση μόνιμου προσωπικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ