Κατηγορίες Αδωνη Γεωργιάδη σε Σωτήρη Τσιόδρα: “Άλλα μας έλεγαν οι λοιμωξιολόγοι (Τσιόδρας) – Τι να κάνουμε; Να τους πάμε στα δικαστήρια;” (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias.com

Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι ο Έλληνας γιατρός παθολόγος, ακαδημαϊκός με ειδικότητα ειδικού λοιμωξιολόγου από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα παραμένει επικεφαλής της ομάδας λοιμωξιολόγων για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού στην χώρα και όπως φαίνεται ο Άδωνις Γεωργιάδης τον δείχνει ως κύριο ένοχο του ότι διέφυγε η εξάπλωση του κορωνοϊου

“Δεν έγινε κανένα λάθος. Όλα τα χειριστήκαμε με το σωστό τρόπο. Το ότι ο ιός εξελίχθηκε γρηγορότερα και οι αρχικές εκτιμήσεις των λοιμωξιολόγων (σ.σ.Σωτήρη Τσίοδρα) για τη συμπεριφορά του ιού το καλοκαίρι απεδείχθη διαφορετική, ούτε σε αυτούς μπορώ να το χρεώσω γιατί ήταν ένας καινούριος ιός, ένα καινούριο φαινόμενο. Μας έλεγαν ότι πάνω από τους 26 βαθμούς Κελσίου ο ιός θα διαλυθεί, αλλά αυτό δεν συνέβη. Τι να κάνουμε, να τους πάμε στα δικαστήρια;”

https://www.dailymotion.com/video/x7xhmlt

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα στο MEGA κατηγορεί τους λοιμωξιολόγους, δηλαδή τον Σωτήρη Τσιόδρα για ανικανότητα να προβλέψει την συμπεριφορά του κορωνοϊού το καλοκαίρι.

“Δεν έγινε κανένα λάθος. Όλα τα χειριστήκαμε με το σωστό τρόπο. Το ότι ο ιός εξελίχθηκε γρηγορότερα και οι αρχικές εκτιμήσεις των λοιμωξιολόγων (σ.σ.Σωτήρη Τσίοδρα) για τη συμπεριφορά του ιού το καλοκαίρι απεδείχθη διαφορετική, ούτε σε αυτούς μπορώ να το χρεώσω γιατί ήταν ένας καινούριος ιός, ένα καινούριο φαινόμενο”

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Μega, αναφερόμενους στους χειρισμούς για τον περιορισμό του κορονοϊού, σημείωσε ότι τον Μάιο οι λοιμωξιολόγοι, επικεφελής των οποίων είναι ο Σωτήρης Τσίοδρας “μας έλεγαν ότι πάνω από τους 26 βαθμούς Κελσίου ο ιός θα διαλυθεί”, αλλά αυτό δεν συνέβη. “Τι να κάνουμε, να τους πάμε στα δικαστήρια;” είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στους λοιμωξιολόγους.

Η ομολογία του Άδωνη Γεωργιάδη: Πέσαμε τελείως έξω

«Πέσαμε τελείως έξω κι εμείς ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος. Το σενάριο που είχαμε πιστέψει, κι εγώ είχα πιστέψει  για να είμαι ειλικρινής, ήταν ότι όταν ανοίγαμε τον Ιούνιο λόγω υψηλών θερμοκρασιών  οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι σχετικά ήρεμοι.

Και άρα η κεντρική μας φιλοσοφία, και η συγκέντρωση που βάλαμε στο μυαλό μας, ήταν πώς θα ανοίξουμε τον τουρισμό και την οικονομία, σκεπτόμενοι ότι έχουμε 5 μήνες να διορθώσουμε την οικονομική ζημία του Μαρτίου και του Απριλίου. Σε αυτή μας την συγκέντρωση  δεν είδαμε ότι ο ιός μεταλλάχθηκε, τόσο γρήγορα δεν το είδαμε και τελικά εξαπλώθηκε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα  από ότι αναμέναμε» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του Open και απαντώντας στο ερώτημα τι δεν διαχειρίστηκε σωστά η κυβέρνηση.

Κατηγορίες Αδωνη Γεωργιάδη σε Σωτήρη Τσιόδρα: «Άλλα μας έλεγαν οι λοιμωξιολόγοι (Τσιόδρας) – Τι να κάνουμε; Να τους πάμε στα δικαστήρια;» (Βίντεο)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ