Ο Μητσοτάκης οδηγείται στα ίδια τραγικά λάθη των κυβερνήσεων του πατέρα του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 1991 η τότε κυβέρνηση είχε συλλάβει και είχε οδηγήσει στη φυλακή 7 διευθυντές εφημερίδων επειδή είχαν δημοσιεύσει προκηρύξεις της 17Ν, η δημοσίευση των οποίων είχε απαογευτει από τον περίφημο τρομονόμο της εποχής.

1118E057 482A 4311 B1EE 5DC7B21DFBF9

Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα βέβαια οι διευθυντές αφέθηκαν ελεύθεροι, οδηγώντας την κυβέρνηση όμως σε μια πρωτοφανή ήττα.

288F065D EEA8 490D B15C 6311D702A191

Οι διευθυντές που συνελήφθησαν ήταν οι: Σεραφείμ Φυντανίδης (Ελευθεροτυπία), Χρήστος Θεοχαράτος (Έθνος), Δημήτρης Μαρούδας (Νίκη), Κώστας Κοντοπάνος (Αυριανή), Κώστας Γερονικολός (Δημοκρατικός Λόγος), Σπύρος Καρατζαφέρης (48 Ώρες) και Κώστας Παπαϊωάννου (Ποντίκι).

Σήμερα η κυβέρνηση του Κυριακου Μητσοτακη έχει πέσει στην ίδια λούπα των ανούσιων απαγορεύσεων, ξεφτιλίζοντας και την εικόνα της αλλά και το Σύνταγμα της χώρας, κανοντας το κουρελόχαρτο, εν μέσω πανδημίας.

Αντί να ασχολουνται στην κυβέρνηση με τον Κορωνοϊο που καλπάζει κάθεται και παίζει σαν τον σκύλο με την γάτα με τον Βαρουφάκη,που διαχειρίζεται το θέμα με άψογο επικοινωνιακό τρόπο, διασύροντας όλο και περισσότερο με κάθε νέα δήλωση του, την κυβέρνηση.

Συνεχίζεται

ΔΗΜΟΦΙΛΗ