Αποκάλυψη – βόμβα του Χάρη Καστανίδη για τον Αλιβιζάτο και τον Μανιτάκη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μύδροι και αποκαλύψεις του Χάρη Καστανίδη, κατά Αλιβιζάτου, Μανιτάκη αλλά και Φώφης Γεννηματά! Έξω από τα δόντια από το ιστορικό στέλεχος του κινήματος.

Μία ανάρτηση του Χάρη Καστανίδη έχει βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό αλλά κυρίως στο ΚινΑλ. Το κορυφαίο στέλεχος του κινήματος, όχι μόνο παίρνει διακριτές αποστάσεις από την κυρία Γεννηματά αναφορικά με τα τεκταινόμενα γύρω από την επέτειο του πολυτεχνείου και τις κυβερνητικές αποφάσεις, αλλά κάνει και μία σοβαρότατη αποκάλυψη για τον ρόλο των κύριων Αλιβιζάτου και Μανιτάκη.

F5C204BA FD17 4BBB B483 8EBF42E6AB26
Σαφής οι αιχμές Καστανίδη για την στάση της Φώφης Γεννηματά

Στην ανάρτηση του λοιπόν, όχι μόνο παίρνει αποστάσεις από τις κυβερνητικές επιλογές, αλλά αφήνει και σαφής αιχμές για την στάση της Φώφης Γεννηματά η οποία δεν συνυπέγραψε το κείμενο διαμαρτυρίας της αντιπολίτευσης επί των κυβερνητικών αυτόν αποφάσεων.

Ακόμα πιο αποκαλυπτικός είναι όταν αναφέρεται στους συνταγματολόγους Αλιβιζάτο και Μανιτάκη. Οι οποίοι έσπευσαν να προσφέρουν στήριξη στην κυβέρνηση, διαφωνώντας με την συντριπτική πλειοψηφία των συνταγματολόγων αλλά και την ίδια την ένωση δικαστών και εισαγγελέων.

E269A269 FC13 4DCE ACD3 E5813C10D3E4
Καστανίδης για Αλιβιζάτο και Μανιτάκη

Ο κύριος Καστανίδης λοιπόν αποκαλύπτει ότι Αλιβιζάτος και Μανιτάκης υπήρξαν οι συντάκτες του σχεδίου πάνω στο οποίο στηρίχθηκε η κυβέρνηση για να κάνει τον πρόσφατο νόμο για τις συναθροίσεις! Δηλαδή σύμφωνα με τον κύριο Καστανίδη, οι κύριοι Αλιβιζάτος και Μανιτάκης υπήρξαν οι αρχιτέκτονες ενός αντισυνταγματικού νόμου που οδηγεί σε διχασμό την ελληνική κοινωνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ