Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Εμπλοκή στο Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ, ο Μητσοτάκης όμως είχε στήσει πανηγύρια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυβέρνηση για τα πανηγύρια, οικονομική πολιτική για τα πανηγύρια. Η εμπλοκή στην εκταμίευση των πόρων του ταμείο ανάκαμψης της ΕΕ είναι μία εξαιρετικά κακή είδηση που θα έπρεπε όμως να την είχαμε προβλέψει. Αντί αυτού, εμείς στήναμε πανηγύρια, φτιάχναμε επιτροπές σοφών για να διαχειριστούν τα δισεκατομμύρια που θα ερχόντουσαν, Παραμυθιάζαμε τους ιθαγενείς ότι θα σωθούμε με τα λεφτά της ΕΕ.

0ACDAB62 833B 45CA A7FC 6F3769B81D64
Όταν τα φιλοκυβερνητικά μέσα πανηγύριζαν για τον Μητσοτάκη που έφερε το ταμείο ανάκαμψης. Μιλούσαν μάλιστα και για κατάρες! Σήμερα μάλλον θα ήθελαν να αλλάξουν τον τίτλο.

Φιλοκυβερνητικοί αρθρογράφοι μιλούσαν για «θρίαμβο Μητσοτάκη» και μάλιστα έκαναν λόγο και για …κατάρες!

Άλλο ένα δείγμα έλλειψης σοβαρότητας σε κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα. Μία κυβέρνηση που περιμένει δανεικά, διότι απλούστατα αδυνατεί να παράξει πλούτο. Πορφυρογέννητοι ηγέτες και λειτουργοί που αγνοούν τις βασικές αρχές της ελεύθερης οικονομίας.
Υψηλόβαθμος Ευρωπαίος διπλωμάτης δήλωσε μετά το βέτο που επέβαλαν Ουγγαρία και Πολωνία, ότι «βρισκόμαστε ξανά σε κρίση» και θα πρέπει να εμπλακούν εκ νέου στη διαπραγμάτευση η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. «Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις» στην εκταμίευση των πόρων εξαιτίας της νέας εμπλοκής, προειδοποίησε η ίδια πηγή.  (Ρεπορτάζ: Καθημερινή)

Άρα, μία τρύπα στο νερό. Αλίμονο σε αυτούς που δεν βασίζονται στις δικές τους δυνάμεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ