Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Το ΥΠΕΞ διέρρευσε την φωτογραφία του Άδωνι με τον πολυέλαιο στο Άμπου Ντάμπι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον γύρο του διαδικτύου με απολύτως απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον υπουργό ανάπτυξης έκανε η χτεσινή φωτογραφία από την συνάντηση κορυφής στο Αμπού Ντάμπι. Η φωτογραφία όμως δόθηκε στη δημοσιότητα από τον ΥφΥΠΕΞ, κ. Φραγκογιάννη!

Η φωτογραφία απεικονίζει τον υπουργό ανάπτυξης κύριο Άδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρωταγωνιστεί στην συνάντηση η οποία αδιαμφισβήτητα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό του! Και προκάλεσε σεισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η συγκεκριμένη ενέργεια είναι άκρως ασόβαρη και εκθέτει την ίδια την Ελλάδα.

Έντονη είναι και η ενόχληση που ίδιου του υπουργού ανάπτυξης, ο οποίος φρόντισε να κοινοποιήσει άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με άλλη φωτογραφία, όπου φυσικά τον δείχνει να κάθεται «σοβαρός». Στο ίδιο ακριβώς στιγμιότυπο.

Είναι βέβαιο ότι ο κύριος Φραγκογιάννης είναι εξαιρετικά σοβαρός πολιτικός και πολύ προσεκτικός στις κινήσεις και τις ενέργειες του όπως έχει αποδείξει μέχρι σήμερα. Επίσης διατηρεί μία εξαιρετική τόσο προσωπική όσο και θεσμική σχέση με τον προϊστάμενο του, Νίκου Δένδια. Οι πιθανότητες λοιπόν να απαθανάτισε και να επέλεξε να κοινοποιήσει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο από αβλεψία, θεωρείται απίθανο. Ακόμα και η γωνία λήψης της συγκεκριμένης φωτογραφίας θέτει τον υπουργό ανάπτυξης σε κεντρικό πλάνο, λες δηλαδή και κοινοποιήθηκε ακριβώς για να τον εκθέσει!

F7521723 DA78 4AE1 AA66 5F1A9260C737
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να κοινοποιήσει άρθρο στο οποίο φυσικά δεν συμπεριλαμβανόταν η επίμαχη φωτογραφία, αλλά η συγκεκριμένη.

Δεν είναι λίγοι πάντως οι «συνωμοσιολόγοι της πολιτικής» που υποστηρίζουν ότι με αυτή την ενέργεια αποτυπώνονται πλήρως οι ψυχρές σχέσεις που διατηρεί ο κύριος Δένδιας με τον κύριο Γεωργιάδη. Άλλωστε ο κ. Δένδιας δεν είναι από αυτούς που κρύβουν τόσο τις συμπάθειες, όσο και τις αντιπάθειες τους.

Πληροφορίες από το Newsbreak

ΔΗΜΟΦΙΛΗ