Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενισχύει την ΕΡΤ με νέες προσλήψεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φαίνεται ότι το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη βρήκε τον τρόπο για να μειώσει την ανεργία που φαίνεται ότι καλπάζει. Αρχίζει και διορίζει. Και που μάλιστα; Στην ΕΡΤ που θα την έκλεινε! Εξαιρετικά ευχάριστο νέο, αφού αντί για τανκς και βόμβες που θα έριχνε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην ΕΡΤ, εντέλει ρίχνει …διορισμούς κατά ριπάς.

Εντέλει όχι μόνο δεν την έκλεισε, αλλά ως γνήσιος Μητσοτάκης έχει ανοίξει πόρτες και παράθυρα και διορίζει δέκα – δέκα. Κάτι σαν την συμφωνία των Πρεσπών ένα πράγμα, που υποσχόταν ότι θα ασκούσε βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων, και εντέλει μετατράπηκε στο μεγαλύτερο υπερασπιστή της ενταξιακής πορείας των Σκοπίων!

Οι νεότερες προσλήψεις (πηγή e-tetradio)

1) Δύο Δημοσιογράφους για έρευνες:, την Ελβίρα Κριθάρη και τον Ιωάννη Σουλιώτη.
2) Την Τιτίκα Ανουσάκη για αρχισυνταξία της καθημερινής ειδησεογραφίας
3) Τον Αναστάσιο Ευαγγελίου για αρχισυνταξία στο site της ΕΡΤ.
4) Δύο video editors για το site της ΕΡΤ: Μαρία Νικολαΐδου και Ιωάννα Σπανού.
5) Ακόμα δύο δημοσιογράφους – παραγωγούς για την οπτικοποίηση των θεμάτων των κεντρικών δελτίων ειδήσεων: Βασίλειος Τάνης και Ευάγγελος Παπαδόπουλος.
6) Ακόμα δύο δημοσιογράφους για ρεπορτάζ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων τηλεόρασης και ραδιοφώνου:Γεώργιος Παπακωνσταντίνου και Αλέξανδρος Καλαφάτης.

Πάντως η κυβέρνηση φέρεται με τον καλύτερο τρόπο στα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους. Αυτό να λέγεται. Δεν είναι τυχαίο ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε εχθές η ΕΛΣΤΑΤ, ο κλάδος με την μικρότερη μείωση τζίρου είναι αυτός των ΜΜΕ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ