Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Αστυνομικοί κατά Χρυσοχοΐδη για την «κακοστημένη φιέστα»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα και οι ίδιοι οι αστυνομικού «αδειάζουν» τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την απόφασή του να βγάλει στους δρόμους χιλιάδες ένστολους

Στο στόχαστρο και των ίδιων των αστυνομικών μπήκε η απόφαση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να αναπτύξει στην Αθήνα χιλιάδες αστυνομικούς, σε μια περίοδο όπου ο κορωνοϊός είναι σε έξαρση.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών ζητά τη διενέργεια τεστ covid-19 σε όλους τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στα μέτρα για το Πολυτεχνείο. Αναφέρεται επίσης στις εικόνες συνωστισμού με αστυνομικούς που ήταν ο ένας πάνω στον άλλον.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής σε ανακοίνωσή της μιλά για «κατασπατάληση δυνάμεων σε μια κακοστημένη φιεστα» υπογραμμίζοντας ότι «Το μήνυμα που εστάλη είναι απολύτως αναχρονιστικό», τονίζοντας ότι η απόφαση για την τεράστια κινητοποίηση δυνάμεων και μάλιστα εν μέσω πανδημίας δεν είναι τιμητικές για μια συντεταγμένη πολιτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με αφορμή την δριμεία κριτική των ίδιων των αστυνομικών ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία, Αλέξανδρος Νικολαΐδης επισήμανε ότι το επικοινωνιακό παιχνίδι που διάλεξε να παίξει η Νέα Δημοκρατία εν μέσω πανδημίας, ώστε να μετακινήσει τη δημόσια ατζέντα της συζήτησης από τις τραγικές ευθύνες που έχει στην διαχείρισή της, την έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Σημείωσε επίσης ότι θα μπορούσαμε να μιλήσουμε αποκλειστικά για ευθύνες Χρυσοχοΐδη, αλλά έτσι θα κάναμε μεγάλη χάρη στον κ. Μητσοτάκη. «Η ευθύνη σε αυτούς τους χειρισμούς βαραίνει αποκλειστικά τον ίδιο» τόνισε σε όλους τους τόνους.

 Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής:

Η πρωτοφανής κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων – περί τις 6.000 – για την περιφρούρηση των ¨ απαγορευθησών ¨ εκδηλώσεων του Πολυτεχνείου και της 47ης
Επετείου, δεν περιποιεί σε κανέναν τιμή και πάντως απέχει πόρρω από το να συμβαίνει σε συντεταγμένη Πολιτεία της Ευρώπης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το μήνυμα που εστάλη είναι απολύτως αναχρονιστικό. Παράλληλα, όλοι μας, όλοι οι εργαζόμενοι αστυνομικοί, αναρωτιόμαστε πλέον, αν η συγκεκριμένη απίστευτη κατασπατάληση δυνάμεων εν μέσω του δεύτερου κύματος του φονικού Covid-19, είναι προσφορά και συνεισφορά στην ειρήνη και στην ασφάλεια της Πολιτείας ή απλή συμμετοχή ¨κομπάρσων¨ σε κακοστημένη φιέστα.

Οι πολίτες έχουν άποψη για όλα και ειρήσθω εν παρόδω θα διαφανεί ότι εν έτει 2020, αυτή η διαχείριση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

Μη λησμονούμε, ότι όλοι μας έως πριν λίγο καιρό συμφωνούσαμε ότι τα χρόνια της Μεταπολίτευσης έλαβαν τέλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ