24/09/2021

Ρομά λεηλάτησαν εργοστάσιο προκαλώντας ζημιές πάνω από 500.000 ευρώ!

Στο έλεος συμμορίας Ρομά βρέθηκε εργοστάσιο στο Βαρθολομιό της Ηλείας, οι οποίοι το λεηλάτησαν, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές που ξεπερνούν σε αξία τα 500.000 ευρώ!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το patrisnews.gr, οι δράστες έκλεψαν μηχανολογικό εξοπλισμό, επώνυμα ρούχα και κεντήματα συνολικής από το εκτός λειτουργίας εργοστάσιο κεντημάτων – ενδυμάτων «Μπράτη Χρυσούλα – Χούνης Διονύσιος».

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν περαστικός διαπίστωσε κινητικότητα στον χώρο, με το εργοστάσιο να είναι κλειστό εδώ και 20 μήνες. Αμέσως ειδοποίησε τους ιδιοκτήτες και εκείνοι την αστυνομία.

«Ο άνθρωπος είδε 8-9 άτομα να μεταφέρουν κούτες στο πίσω μέρος του εργοστασίου και να τις τοποθετούν σε μεγάλα αυτοκίνητα», δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Μπράτης, δημιουργός του υπερσύγχρονου εργοστασίου, τόσο από πλευράς μηχανολογικού εξοπλισμού όσο και κτιριακών υποδομών.

Οι Ρομά πρέπει να δρούσαν τουλάχιστον μια εβδομάδα. Διάλεγαν κεντήματα, διέλυαν εξαρτήματα από μηχανήματα και αυτοκίνητα, μετέφεραν σε φορτηγά κομπρεσέρ αέρος και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο αξίας υπήρχε στους χώρους του εργοστασίου, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης.

Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να αφαιρέσουν από σφραγισμένο χώρο πίνακες και κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας, που τα είχαν μεταφέρει εκεί, μετά τον τελευταίο μεγάλο σεισμό στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ