Δεν τόλμησε ο Μητσοτάκης να κλείσει όλα τα χερσαία σύνορα στη Βόρεια Ελλάδα για να μην δυσαρεστήσει τα Σκοπια – Επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος με το καλοκαίρι η Κυβέρνηση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μητσοτάκης για να μην δυσαρεστήσει τα Σκοπια και πάψει η Βορεια Μακεδονία να έχει πρόσβαση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης αφήνει στο έλεος του Κορωνοϊού τη χώρα.

Η κυβέρνηση δεν τολμά να κλείσει όλα τα χερσαία σύνορα της χώρας μας στη Βόρεια Ελλάδα την στιγμή που όλη η χώρα είναι σε lockdown.

Τα νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη έχουν γεμίσει και η κυβέρνηση στέλνει τους ασθενείς με τρένα στην Αθήνα και δεν τολμά να κλείσει τα σύνορα, επαναλαμβάνοντας το ίδιο λάθος με το καλοκαίρι.

Με τρένα θα στέλνουν τους ασθενείς με Κορωνοϊο από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα

Για τα μάτια του κόσμου κλείνει μόνο τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή, ενώ θα παραμείνουν ανοικτές οι πύλες εισόδου της Κακαβιάς, των Ευζώνων και του Προμαχώνα και από τη Νυμφαία θα διέρχονται μόνο φορτηγά αυτοκίνητα.

Οσοι εισέρχονται στη χώρα εκτός από την υποχρεωτική επίδειξη αρνητικού μοριακού τεστ PCR 72 ωρών, θα υποβάλλονται και σε rapid test από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ. Όσοι ανιχνεύονται ως αρνητικοί θα μπορούν να εισέρχονται στη χώρα και να κατευθύνονται στον προορισμό τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ