Ο Πέτσας διαψεύδει την κυβέρνηση! Το lockdown δεν θα τελειώσει το Νοέμβρη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν από λίγο με εμφάνισή του στην ΕΡΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι το lockdown δεν πρόκειται να τελειώσει στο τέλος του Νοεμβρίου. Ξεκαθάρισε δηλαδή αυτό που γνωρίζαμε όλοι οι Έλληνες που έχουμε την εμμονή να μην πιστεύουμε την κυβερνητική προπαγάνδα.

B65C95A2 0D62 4442 A5AE F22CE2D34FC9

Κυβερνητική προπαγάνδα που παίζει τον ρόλο του πειράματος με τον βάτραχο όπου ζεσταίνεις σιγά-σιγά το νερό στην κατσαρόλα με το βάτραχο μέσα ζωντανό για να μην πηδήσει έξω. Έτσι, όταν βράσει είναι πλέον πολύ αργά. Όμως εδώ τα πράγματα αφορούν τις ζωές μας και η σημερινή παραδοχή Πέτσα ότι η οριζόντια απαγόρευση στην οικονομική δραστηριότητα θα συνεχιστεί και τον Δεκέμβρη, γιατί στην ουσία αυτό ακριβώς είπε, συνιστά την επιβεβαίωση μίας εξαπάτησης.

68DB91D6 1F37 42DC AD44 7E3A84B0B288
Πριν από τέσσερις ημέρες ο υπουργός ανάπτυξης διαβεβαίωνε ότι όλα θα ανοίξουν την 1 Δεκέμβρη!

Εξαπάτηση την οποία την είχαμε στηλιτεύσει και όταν ο κύριος Παπαθανάσης είχε υποστηρίξει ότι από την 1η Δεκέμβρη θα άνοιγαν ξανά τα καταστήματα. Πραγματικά ποιος τους πιστεύει;

Η απόφαση δυστυχώς όπως και η ευθύνη βαρύνει τον ίδιο τον πρωθυπουργό και όχι τον κύριου Πέτσα. Ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να εξευτελίζεται μπροστά στις κάμερες. Αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση λειτουργεί με όρους επικοινωνίας και όχι ουσίας. Και αυτό θα έχει ολέθριες συνέπειες για τους πολίτες.

Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε εάν το οικονομικό επιτελείο γνωρίζει αυτή την εξέλιξη και άρα οι υπολογισμοί τους έχουν συμπεριλάβει την παράταση της οριζόντιας αναστολής της οικονομικής δραστηριότητας. Διότι εάν δεν το γνώριζαν, τότε μιλάμε για πλήρη κατάρρευση της κρατικής μηχανής όπου κάποιο αόρατο χέρι παίρνει τις αποφάσεις από μόνο του αφήνοντας τους πλέον αρμόδιους υπουργούς στο σκοτάδι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ