13/06/2021

Ιδού τα επίχειρα του δικαιωματισμού

Θα μπορούσε να είναι μια απλή είδησις του αστυνομικού δελτίου: Συνελήφθη στην Ελλάδα ένας τζιχαντιστής του ISIS. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά.

Από 2018, ο τρομοκράτης αυτός, που ήλθε από την Συρία, εφιλοξενείτο από το ελληνικό Κράτος και, με μέσα που του είχε παραχωρήσει το ελληνικό Κράτος, έπαιζε τον ρόλο του αναμεταδίδοντας μηνύματα και ασκώντας συντονισμό σε πράξεις της τρομοκρατικής οργανώσεως στην οποία ανήκει. Το «ψηφιακό αποτύπωμα» των ενεργειών του εξετάζεται ακόμη από τα εργαστήρια της Αστυνομίας. Όσο για τις πράξεις, συμφώνως τουλάχιστον με την δικογραφία που έχει σχηματισθεί πρόκειται για άμεση συνδρομή σε ανθρωποκτονίες, με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από κοινού και κατά συρροή.

Γνωστός από το 2013, ο -κατά δήλωσίν του- Σύρος αυτός φανατικός ισλαμιστής. Βρίθει το διαδίκτυο εικόνων του να μετέχει σε πολεμικές-τρομοκρατικές πράξεις του ISIS. Ο ίδιος, φωτογραφιζόταν με τους οπλαρχηγούς του ISIS και διακινούσε βιντεοληπτικό υλικό με τα φρικαλέα εγκλήματα στα οποία συμμετείχε στα κοινωνικά δίκτυα και το διαδίκτυο.
Όλη η υφήλιος δηλαδή τον εγνώριζε εκτός από τους ημετέρους της υπηρεσίας ασύλου, που τον περιέθαλψαν, τον φιλοξενούσαν και επεξεργάζονταν την αίτησή του για μόνιμη παραμονή στην χώρα μας…

Πάλι καλά που δεν έχει παρουσιασθεί σαν «ασυνόδευτος ανήλικος»! Θα πει κανείς ότι είναι 27 ετών. Δεν είχε τέτοιο περιθώριο. Ας δει όμως ποιοι είναι οι «ασυνόδευτοι» και θα διαπιστώσει ότι μόνον ανήλικοι δεν είναι. Μπορεί να είναι και 27χρονοι!

Ο συγκεκριμένος όμως απασχολούσε τις Ευρωπαϊκές Αρχές για δράση στις τάξεις των τζιχαντιστών, με ακραίες πράξεις βίας και συμμετοχή σε δολοφονίες. Εδώ όμως εθεωρείτο εν δυνάμει πρόσφυγας. Του ανεγνωρίζοντο «δικαιώματα» και του παρείχετο άσυλο.

Είχε εισέλθει στην χώρα στις 28 Μαρτίου 2018 ως λαθρομετανάστης. Όμως οι «δικαιωματιστές» μας τον θεώρησαν «πρόσφυγα». Τον φιλοξένησαν στην ανοικτή δομή του Ελαιώνα όπου διέμενε σαν οικογενειάρχης με την σύζυγο και τα πέντε παιδιά τους. Γνωστό είναι πως οι τζιχαντιστές, κατά τρόπο που είναι για εμάς ακατανόητος, χρησιμοποιούν οικογένειες και παιδιά ως κάλυψη για την κακοποιό τρομοκρατική τους δράση.

Δεν έφθανε όμως η συγκεκαλυμμένη τρομοκρατική του δράσις. Ο συλληφθείς ήτο και ταραξίας, γεγονός που εν τέλει οδήγησε και στην σύλληψή του. Όλα άρχισαν, όταν την Τετάρτη, στην δομή του Ελαιώνα, ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών διαφορετικών εθνικοτήτων και ομάδων για θέματα διαμονής εντός της δομής. Σε αυτά πρωτοστάτησε ο Σύρος τρομοκράτης. Μοιραία ήταν η παρέμβασις της Αστυνομίας για τον τερματισμό των συμπλοκών και την αποσόβηση περαιτέρω καταστροφών. Με την συνδρομή της Αντιτρομοκρατικής, οι Αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των υπευθύνων και στην συνέχεια στην σύλληψή του εν λόγω τρομοκράτη.

Κατά την επιτόπια έρευνας του κλιμακίου της Αντιτρομοκρατικής, στον οικίσκο ο οποίος είχε παραχωρηθεί στον «πρόσφυγα-οικογενειάρχη» τζιχαντιστή, κατεσχέθησαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων. Ο 27άχρονος συλληφθείς, θεωρείται μεσαίο στέλεχος στις τάξεις της τρομοκρατικής οργανώσεως ISIS/DA’ESH, και φέρεται να παραδέχθηκε την συμμετοχή του σε αυτήν, ενώ ομολόγησε πως είχε συμμετάσχει σε αρκετές ανθρωποκτονίες τις οποίες και περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σε μιαν ευνομούμενη χώρα, όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί.

Υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι οι παράνομες είσοδοι στην χώρα θα απετρέποντο και ότι οι αρχές θα αγρυπνούσαν καθώς γνωστό σε όλους είναι πως η Συρία και η Μέση Ανατολή αποτελούν το φυτώριο της ισλαμικής τρομοκρατίας και, από εκεί ξεκίνησαν πολλοί από τους δολοφόνους που αιματοκύλισαν την Ευρώπη. Εδώ όμως τον πρώτο λόγο τον είχαν οι άφρονες που αδιαφορώντας για την πραγματικότητα ήθελαν να επιβάλλουν την αναγνώριση ανυπάρκτων δικαιωμάτων σε τρομοκράτες. Εις βάρος πάντα των Ελλήνων…

πηγή: ΕΣΤΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ