24/07/2021

Ο Ακάρ πήγε στην “ΕΑΒ” της τουρκίας & μίλησε για γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο…Εδώ πότε και ποιός υπουργός πήγε στην ΕΑΒ ;

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ έθεσε και πάλι ζήτημα γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο, μιλώντας σε εγκαταστάσεις της αεροδιαστημικής βιομηχανίας  TAI. Παράλληλα συνεχίζεται ο πόλεμος των NAVTEX.

«Οι επιστημονικές και τεχνικές εργασίες που διεξάγουμε παρουσιάζονται ως πρόκληση και κορύφωση της έντασης», λέει ο υπουργός Άμυνας και συνεχίζει: «Αυτή δεν είναι η σωστή προσέγγιση, δεν συνάδει με την καλή γειτονία. Είμαστε υπέρ της λύσης μέσω του διαλόγου και των σχέσεων καλής γειτονίας. Έχουμε δείξει και συνεχίζουμε να δείχνουμε τις καλές προθέσεις μας στο ζήτημα. Αναμένουμε αυτό να γίνει αντιληπτό».

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ ακολούθως προχώρησε στην αμφισβήτηση της κυριαρχίας ελληνικών νησιών στο Αιγαίο σε ομιλία του στις εγκαταστάσεις της αεροδιαστημικής βιομηχανίας της Τουρκίας (TAI). Όπως είπε χαρακτηριστικά «υπάρχουν νησιά στο Αιγαίο που η κυριαρχία τους δεν έχει δοθεί με κανέναν τρόπο στην Ελλάδα».

Υ.Γ

Ο Ακάρ πήγε στην ΕΑΒ της τουρκίας την ΤΑΙ & μίλησε για γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο…Εδώ πότε και ποιός υπουργός πήγε στην ΕΑΒ ;

Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε τελετές και συναφείς δραστηριότητες δημοσίων σχέσεων…

Screenshot 2020 11 21 About Us Turkish Aerospace

Να σας θυμίσουμε πως η ΤΑΙ είναι μια 99 % κρατική εταιρεία όπως και η ΕΑΒ με τζίρο 2,2 δισ  $ το 2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ