4/08/2021

Από το ξέπλυμα των εμπόρων τουρκικής πρέζας, στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας

Κάτι πολύ βρώμικο συμβαίνει στην Ελλάδα. Το αποδείχνει η νέα τουρκική NAVTEX η οποία πλέον περικυκλώνει το Καστελόριζο και το αποκόπτει από τον εθνικό κορμό. Είναι σαφές ότι οι τούρκοι πήραν μήνυμα από τους έλληνες για να κάνουν κάτι τέτοιο. Και το μήνυμα δεν είναι άλλο από τις δηλώσεις του υπουργού επικρατείας ότι οι κόκκινες γραμμές της Ελλάδας είναι στα έξι μίλια! Μια δήλωση που συνιστά εθνική μειοδοσία, παραδίδει το σύνολο της υφαλοκρηπίδας μας στην Τουρκία, δεν είχε καμία δικαιοδοσία ο εν λόγω υπουργός να την κάνει και φαίνεται σήμερα ότι άνοιξε την κερκόπορτα που οδηγεί την Τουρκία σε εισβολή εντός της εθνικής μας κυριαρχίας.

B952DFD5 9E5C 41ED 9862 7EE29EE62E1A
Αυτή η πρωτοφανής τουρκική πρόκληση δεν έχει προηγούμενο, όπως φαίνεται και στον χάρτη

Την ίδια στιγμή έχουμε τις φοβερές και τρομερές εξελίξεις με το πλοίο της τουρκικής ηρωίνης, την μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που εντοπίστηκε στην ιστορία της Ευρώπης, αλλά η ελληνική δικαιοσύνη αποφάσισε να αφήσει τους πάντες ελεύθερους στο εφετείο! Και μάλιστα ορισμένους να τους αθωώσει. Την ίδια στιγμή αμερικανικά μέσα φωτογραφίζουν έλληνα βαρώνο ως πρωταγωνιστή της υπόθεσης και συνδέουν το εμπόριο της τουρκικής ηρωίνης με τον ίδιο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Δηλαδή εκτός από την εγκληματική πράξη που συνιστά η εμπορία ναρκωτικών, στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε και μείζον εθνικό ζήτημα. Όπου ενδέχεται τα έσοδα αυτής της εγκληματικής δραστηριότητας να χρησιμοποιούνται για την προώθηση των τουρκικών συμφερόντων. Και όμως η ελληνική δικαιοσύνη αντί να φτάνει το μαχαίρι στο κόκκαλο, επιδεικνύει μια αδικαιολόγητη ανοχή.

Όσο και κυβέρνηση, ανοχή που μπορεί να θεωρηθεί ως εξαιρετικά ύποπτη έως προδοτική. Και ο κύριος Μητσοτάκης θα πρέπει άμεσα να αλλάξει πλεύση ώστε να αποδείξει πως δεν τον κρατάει κανένας, δεν τον εκβιάζει κανένας, δεν χρωστάει σε κανέναν. Διότι με την συμπεριφορά του μέχρι σήμερα που συνιστά αδιανόητη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο. Και η ιστορία δεν θα τον συγχωρέσει.
Οι προκλήσεις άλλωστε που αντιμετωπίζουμε την τελευταία εβδομάδα, από την εισβολή στην Αμμόχωστο έως την πρόκληση στο Καστελόριζο, είναι οι χειρότερες από το 1974. Και όλοι γνωρίζουμε την τύχη περίμενε αυτούς που τότε δεν υπεράσπισαν την πατρίδα (φωτό).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ