Απίστευτο ατόπημα της κυρίας προέδρου. Πραγματικά απίστευτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΠτΔ κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά το Σύνταγμα επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων, αγνοεί ότι τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία ανήκουν στο ΕΣΥ!

Το ακούσαμε και αυτό από την ΠτΔ κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου.  Και τι άλλο έχουμε να ακούσουμε…

Στη σημερινή δήλωσή της για τις Ένοπλες Δυνάμεις η κα Σακελλαροπούλου, μιλώντας, και δικαίως, για την τεράστια προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στον Τόπο και στον Λαό πέταξε όμως και το εξής νέο «μαργαριτάρι»: «Ένα λαμπρό παράδειγμα είναι τα στρατιωτικά νοσοκομεία που διαθέτουν κλίνες νοσηλείας και μονάδες εντατικής θεραπείας για τον κορωνοϊό, στηρίζοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας»!

Βεβαίως και οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη στήριξη της κοινωνίας μέσα στην πανδημία.  Όμως η κα Σακελλαροπούλου, και ως νομικός και πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, όφειλε να γνωρίζει το αυτονόητο: Τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία έχουν υπαχθεί στο ΕΣΥ από τις 16 Ιουνίου του 2010 με απόφαση – και μπράβο του- του τότε υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου.  Άρα τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, κυρία Σακελλαροπούλου, δεν «στηρίζουν» απλώς το ΕΣΥ, σαν να είναι έξω από αυτό.  Ανήκουν στο ΕΣΥ και πρωτοστατούν σήμερα μέσα στο ΕΣΥ για να αντιμετωπίσουμε την λαίλαπα της πανδημίας.

Είναι, δυστυχώς, πολλά τα «φάουλ» εκ μέρους σας κυρία Πρόεδρε τελευταίως για να τα αποδώσουμε σε απλές αβλεψίες.  Στο βάθος φαίνεται μάλλον άγνοια, που δεν συγχωρείται για τον Αρχηγό του Κράτους που έτυχε να έχει περάσει ως πρόεδρος από το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της Χώρας, δηλαδή το Συμβούλιο της Επικρατείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ