13/06/2021

Δεν κρατιέται ο Λοβέρδος

Ο Ανδρέα Λοβέρδος μετά και τις περίεργες δημοσκοπήσεις που του δίνουν προβάδισμα στην αρχηγία του ΚΙΝΑΛ, μοιάζει να μην κρατιέται και θα προτιμούσε, οι εκλογές για τον νέο Πρόεδρο του κόμματος να είχαν ήδη διεξαχθεί.

Σε συνέντευξή του, είπε ότι δεν είναι η ώρα για αυτή την συζήτηση, θέλοντας να δείξει, ότι συναισθάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης που περνά η χώρα. Βέβαια, δεν παρέλειψε να σημειώσει, ότι η κατάλληλη ώρα θα είναι σε δυο τρεις μήνες.

Άλλος ένας της πολιτικής σκηνής που επενδύει στο εμβόλιο για την πανδημία: «Δεν θέλω να μιλάω δημόσια για αυτά και ακυρώνω τις σχετικές ερωτήσεις. Κάθε μέρα χάνονται άνθρωποι 50 οικογένειες σχεδόν καθημερινά χάνουν έναν δικό τους και εμείς έχουμε τέτοιο δημόσιο λόγο. Δεν συμμετέχω». Υπογράμμισε, όμως ότι «η όποια πολιτική συζήτηση, θα επανέλθει μετά τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο όταν ενδεχομένως θα έχει κοπάσει το β’ κύμα της πανδημίας και θα έχει ξεκινήσει η χορηγία του εμβολίου».

Φυσικά δεν έμεινε αναπάντητη, η περίεργη δημοσκόπηση, αλλά και ο «βιαστικός» Λοβέρδος. Και η απάντηση ήταν η «βόμβα» Κεγκέρογλου, που είναι και γραμματέας της Κ.Ο, του κόμματος, οτι η εκλογική διαδικασία, στο ΚΙΝΑΛ, θα γίνει το 2022 και όχι το 2021, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί: «Σύμφωνα με το καταστατικό Μάρτιο του ’22 θα γίνει το 2ο Συνέδριο & ένα (τουλάχιστον) μήνα πριν, η εκλογική διαδικασία Προέδρου. Θεωρώ εξαιρετικά πρόωρη τη συζήτηση, εν μέσω πανδημίας και με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στο μεταξύ, στις οποίες πρέπει να πάμε ενωμένοι και πάση δυνάμει».

Τελικά, έτσι όπως το πάνε στο ΚΙΝΑΛ, δεν είναι σίγουρο ότι θα φτάσουν στις εκλογές αρχηγού όλοι μαζί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ