Ο Νίκος Φίλης είναι μια «λίστα Πέτσα» μόνος του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξοργίστηκε ο Νίκος Φίλης επειδή κατά την ημέρα εορτασμού των ενόπλων δυνάμεων και των Εισοδίων της Θεοτόκου, προβλήθηκαν υπέροχες εικόνες στην πρόσοψη του κοινοβουλίου.

Και χαρακτήρισε «αντιδημοκρατική» αυτή την ενέργεια. Με την ίδια λογική του κυρίου Φίλη, είναι αντιδημοκρατικό και το στόλισμα χριστουγεννιάτικου δέντρου σε δημόσιους χώρους, η φάτνη, και αντίστοιχα ο πασχαλινός στολισμός προ της Αναστάσεως.

Αυτά φυσικά στερούνται σοβαρότητας. Στερούνται όμως αφάνταστα και πολιτικής λογικής. Διότι το στέλεχος του ΣυΡιζΑ με αυτούς τους ισχυρισμούς όχι μόνο κάνει ένα ανέλπιστο δώρο στον Μητσοτάκη και το κόμμα του, αλλά αλλοιώνει και την ίδια την πραγματικότητα.

D3F7A59C A524 4CD3 9209 CD7099EA30AE

Διότι με αυτές τις ασυναρτησίες ο κύριος Φίλης αναβαθμίζει το νεοφιλελεύθερο μόρφωμα του Μητσοτάκη ως δήθεν πατριωτικό, που σέβεται την ορθοδοξία. Ενώ στην ουσία συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Επί ημερών Μητσοτάκη η ορθοδοξία δέχεται τον πλέον ανελέητο διωγμό μέσω συκοφαντιών και απαξίωσης. Η εκκλησία τεχνηέντως κατηγορείται ως εστία διασποράς κορονοϊού, με προφανή στόχο να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας σε άσχετους τομείς, ενώ στην ουσία οι ευθύνες του Μητσοτάκη προσωπικά είναι συντριπτικές. Και όμως κάποιοι Συριζαίοι ρίχνουν νερό στο μύλο της προπαγάνδας.

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ασελγήσει πάνω στα ιερά του έθνους, ακυρώνοντας μέχρι και την Ανάσταση, βρίσκεται ο Φίλης να την χαρακτηρίσει υπερορθόδοξη και θεματοφύλακά της θρησκείας! Τέτοιο σωσίβιο στον Μητσοτάκη, ούτε δέκα Πέτσες.

Το χειρότερο και πλέον αισχρό όμως είναι ότι την ώρα που η Ελλάδα δέχεται την μεγαλύτερη παραβίαση εθνικής κυριαρχίας μετά το 1974, βγαίνουν ορισμένοι του ΣυΡιζΑ και βαφτίζουν τον Μητσοτάκη… πολέμαρχο! Επειδή προέβαλε δύο πολεμικά πλοία στην πρόσοψη της Βουλής!

Κρίμα που τα πολεμικά πλοία προβάλλονται στην πρόσοψη της Βουλής αντί να κάνουν αυτό που θα έπρεπε. Δηλαδή να αναχαιτίσουν με ταν προβλεπόμενα από το διεθνές δίκαιο τρόπο την εισβολή που δέχεται η ελληνική κυριαρχία εδώ και τέσσερις κοντά μήνες.

Κρίμα που η αξιωματική αντιπολίτευση διαθέτει στελέχη τα οποία κάνουν καλύτερη δουλειά υπέρ της κυβέρνησης από ότι ολόκληρη η λίστα Πέτσα.

Κρίμα στον Αλέξη Τσίπρα που τους ανέχεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ